Genesis Property donează peste 70.000 de euro pentru susţinerea copiilor şi familiilor din comunităţi vulnerabile

S.B.
Companii / 21 decembrie 2022

Genesis Property donează peste 70.000 de euro pentru susţinerea copiilor şi familiilor din comunităţi vulnerabile

Genesis Property se implică în susţinerea comunităţii şi donează peste 70.000 de euro în luna decembrie pentru a sprijini 15 organizaţii non-guvernamentale şi peste 250 de copii şi familii din comunităţi defavorizate.

Genesis Property susţine astfel iniţiative dezvoltate de ONG-uri din România prin care aduc bucurie copiilor vulnerabili şi persoanelor cu dizabilităţi în perioada sărbătorilor, susţin nevoile copiilor din centre comunitare pe tot parcursul anului 2023 sau contribuie la facilitarea accesului la educaţie, ca parte a misiunii de a crea un viitor mai bun în societate.

În parteneriat cu Asociaţia Ana şi Copiii, Genesis Property a luat în grijă 10 copii din Centrul Comunitar Ana şi Copiii pe tot parcursul anului 2023, susţinând cheltuielile lunare pentru nevoile de bază şi educaţia acestora, şi a contribuit la achiziţia de haine de iarnă pentru 50 de copii defavorizaţi din Centrul Comunitar Urlaţi din judeţul Prahova. Totodată, alături de Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic - Filiala Bucureşti, compania a susţinut asigurarea de pachete cu alimente pentru sărbători pentru 165 de familii în nevoie.

În sfera educaţiei, Genesis Property a încheiat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor, prin care au fost înfiinţate Bursele Genesis Property pentru susţinerea educaţiei a 12 copii şi tineri talentaţi în 2023. Iar pentru a face o diferenţă acolo unde este cel mai mult nevoie, compania susţine în decembrie acţiuni cu impact social în diverse zone dezvoltate de ONG-uri sau iniţiative precum Maria Beatrice, Help Autism, MAME, Casa Bună, Blondie, Copacul cu Fapte Bune, La primul bebe, ALUZIVA, Magic, Motivation, Volens - Patrula de Reciclare sau Bookland.

"Contribuţia la crearea unei societăţi mai bune şi mai echilibrate se află în ADN-ul nostru ca oameni în primul rând, şi în cadrul echipei Genesis Property în al doilea rând. Fiecare dintre noi are o datorie morală în a-i ajuta pe ceilalţi din jurul nostru, care au nevoie de susţinere, în ideea de a crea un viitor mai bun pentru toţi oamenii. Această gândire se înscrie şi în strategia echipei noastre, de a susţine şi crea comunităţi de oameni valoroşi, care înţeleg importanţa acţiunilor cu impact social pozitiv", a declarat Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property şi preşedintele European Property Federation.

Susţinerea comunităţilor defavorizate şi contribuţia la crearea unei societăţi mai bune fac parte din strategia amplă de responsabilitate socială a Genesis Property. Compania se implică în crearea de oportunităţi pentru tineri şi în reducerea impactului asupra mediului, urmărind să creeze un viitor sustenabil în societate prin tot ceea ce face.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb