George Simion, huiduit la Timişoara

A.P.
Politică / 16 decembrie 2020

sursa: Facebook

sursa: Facebook

Liderul AUR, George Simion, care s-a aflat, miercuri, la Timişoara pentru a se întâlni cu simpatizanţii partidului pe care îl conduce şi pentru a depune candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, în memoria eroilor căzuţi în timpul Revoluţiei din Decembrie 1989, a fost huiduit de mai mulţi timişoreni, printre care şi revoluţionari, scrie News.

În timp ce George Simion se adresa simpatizanţilor AUR, câţiva timişoreni aflaţi în Piaţa Victoriei, între care mai mulţi revoluţionari, şi-au manifestat nemulţumirea faţă de prezenţa celor de la Alianţa pentru Unirea Românilor în faţa Operei, simbol al Revoluţiei de la Timişoara.

Timişorenii au încercat să oprească discursul liderului AUR, în timp ce jandarmii au făcut un cordon între simpatizanţii AUR şi contestatari, în încercarea de a preveni incidentele.

"Gunoiule, mincinosule, manipulatorule!", "Pentru ce am luptat în Revoluţia asta? Ruşine să vă fie, tâlharilor!", "Nenorocitule", "Provocator nenorocit", s-a strigat din mulţime la adresa lui George Simion, care şi-a continuat discursul.

"Nu am altceva de făcut decât să stăm alături de oamenii oneşti. Vă mulţumesc, oameni de bună credinţă! (...) Noi suntem AUR, suntem pe drumul drept, ne bazăm pe fiecare dintre voi, rămânem aşa cum ne cunoaştem de 15 ani. Vin la Timişoara an de an pentru a marca Revoluţia", a declarat George Simion, care, însoţit de simpatizanţi, a plecat mai apoi spre Catedrala Mitropolitană pentru a aprinde candele în memoria eroilor căzuţi în timpul evenimentelor din Decembrie 1989.

Organizatorii mitingului AUR au îndemnat oamenii din Timişoara să participe în 22 decembrie, la Bucureşti, la comemorarea eroilor Revoluţiei de la Popeşti Leordeni, locul în care a fost aruncată cenuşa martirilor arşi la crematoriul din Capitală în acele zile.

Societatea Timişoara a transmis, miercuri, un protest faţă de intenţia liderului Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, de a participa la manifestările de comemorare a Revoluţiei de la Timişoara. Reprezentanţii societăţii acuză că doi ofiţeri implicaţi în reprimarea Revoluţiei - Francisc Tobă şi Nicolae Roman - au ajuns parlamentari AUR, iar fără a se dezice de ei şi fără a le cere demisia, Simion nu va putea participa la manifestări.

Simion nu a participat la manifestările organizate la Timişoara pentru comemorarea Revoluţiei.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. huiduit de tradatori si vanzatori de tara care presteaza pe bani murdari . de atata huiduiala, va ajunge primul partid din tara , satula de cozile de topor care au distruso .

    1. Pe bani murdari presteaza acest George Simion! El este doar o marioneta a unor indivizi obscuri! Pe de o parte spune ca vrea ca Romania sa mearga pe drumul propriu,adica in afara UE,dar pe cealalta parte zice ca si-a vandut apartamentul ca sa candideze la europarlamentare!!! Din fericire pentru tara noastra,nu a reusit sa fie ales in parlamentul european. Este vorba de ipocrizie,la fel ca si in cazul lui Farage care a scos UK din Europa dar cand trebuia sa-si asume responsabilitatea si sa conduca tara,a dat bir cu fugitii demisionand din partidul sau! In schimb a continuat sa ramana europarlamentar pana in ultima zi,pentru a beneficia de salariul gras pe care-l lua ca europarlamentar! Ce ticalosie! George Simion spune ca si-a finantat campania din banii luati pe apartament,dar eu nu prea cred! Este posibil ca sa-si fi pus acei bani undeva la borcan intr-o groapa adanca,iar pentru campania electorala sa fi cheltuit din donatii de la diversi oameni de afaceri obscuri! Cred ca va ajunge primul partid din Romania care va fi scos in afara legii!

      de ce AUR vrea sa enerveze Rusia si concomitent vine cu idei care daca ar fi puse in aplicare ar scoate Romania din UE si NATO?

      nu inteleg asta nici de-al naibii...  

      daca esti membru AUR am rugamintea sa ii transmiti un mesaj lui George:

      unirea cu Rep Moldova se va face sub umbrela UE/NATO ...nu cu nationalisme tampite urlate pe stadioane!  

      asa, scoatem in afara legii AUR ca nu ne convine, dar partide antinationale precum udmr sau progresiste care ne baga imigranti pe gat nu ... asta nu-i ticalosie?

      In privinta imigrantilor nu ai dreptate! Nu ne baga nimeni imigranti pe gat! Este vorba despre solidaritate intre tarile UE! Asa este normal si logic,toate tarile sa contribuie la cazarea refugiatilor de razboi si a celor care au drept la azil politic! Decizia de impartire in mod corect a refugiatilor care ajung pe teritoriul UE,se ia in parlamentul european prin vot democratic! Nu sunt progresistii care hotarasc totul,pentru ca cel mai mare grup politic este cel de centru-dreapta! Progresisti sunt numiti cei de centru-stanga! Bine inteles ca trebuie sa pazim mai bine granitele Europei si ca trebuie sa-i expulzam pe cei care nu sunt cu adevarat refugiati si care nu au drept la azil politic! In privinta UDMR ai dreptate,dar trebuie sa fim constienti de urmarile pe care le poate avea scoaterea in afara legii a partidului care reprezinta minoritatea maghiara!! Nimeni cu capul pe umeri nu cred ca-si doreste sa avem pe teritoriul tarii noastre o minoritate care sa lupte cu armele pentru castigarea independentei de Romania,asa cum s-a intamplat in alte tari! UDMR se comporta asa cum se comporta,din cauza mafiei PSD! Daca psd-istii nu erau atat de lacomi si de hoti,atunci nu ar fi fost nevoie de UDMR la guvernare! Daca mafia psd muncea pentru Romania,acum tara noastra ar fi avut nivel de trai peste Ungaria,iar minoritatea maghiara nu ar mai fi cerut autonomie sau independenta!

      Corect! Ar mai trebui mentionat faptul ca George Simion are pretentii si la teritoriul tarii vecine,Ucraina! L-am auzit spunand ca vrea unirea cu Basarabia si Bucovina! Asta ne mai trebuia acum,sa deschidem conflict politic si cu tara vecina! Bine inteles ca unirea tuturor celor care vorbesc romaneste si care traiesc in Romania si in tari vecine,se va face numai prin integrarea tuturor in Uniunea Europeana! Daca tot se da patriot liderul acestui partid,atunci sa se duca in Republica Moldova impreuna cu toti patlamentarii lui,sa treaca in Transnistria,si sa-i ia de guler pe soldatii rusii care ocupa ilegal teritoriul moldovenesc! Sa vedem si noi cat de patriot este! Asta trebuie sa faca,nu sa se aseze confortabil in fotoliul de parlamentar si sa ne dea lectii de patriotism!

      de ce va este frica , nu scapati viermilor ! cei care-si iubesc tara sint mai multi decat voi , cozile de topor ale strainilor , vanzatori de tara !

    Mare "sculă " și ăsta si Sosoaca! " Votanții " nu i-au votat pe ei,ci au votat cuvântul AUR ,fiecare sperând la aur,ulei,zahăr, dar au votat ca si la Dan Diaconescu cu ridicolul Partid al Poporului,acum "Unitatea Românilor ".

    Ce-i asta? Păi dacă e democrație, că sunt partid ,vrea să fim uniți?? 

    1. Daca se numea DIAMANT cred ca il vota si o anumita etnie...

      E corect ce spui. După atâta rahat de la Iohannis, era normal să voteze AUR.

    Eu pana in ziua votului nici nu auzisem de AUR; poate l-au votat basarabenii...

    1. Sa crezi tu ; l-a votat BOR cand a auzit ca sunt crestini ca sa se razbune pe guvernanti...Sigur asta a fost...

      Iar IPS Teodosie l-a finantat

      Nici eu nu auzisem ca ii votam cu ambele mâini dacă știam de ei

    Huiduitorii de la Timișoara și ceilalți cetățeni ai acestei țări trebuie sa înțeleagă că AUR și George Simion sunt produse de fascismul și de anti-patriotismul lui Iohannis și gașca de acoliți in România anului 2020.

    Așa că fluierăturile sau huiduielilor și-au cam greșit ținta. Să iasă Iohannis, sa vorbească cu poporul într-o piața publică, sa vedem cum e primit. 

    1. o sa iasa imbaiat cu saliva!

    Interesant este ca... la aceste alegeri pana si diaspora s-a sucit in loc.. Aia care se calcau in piciodare pe la ambasade sa voteze cu Iohannis sau cu gasca USR si-au dat si ei seama, intr-un final, cat de prosti sunt.. ceea ce e mare lucru.

    Prezenta si interventia jandarmilor presupune ca mitingul a fost autorizat. Reprezentantii Primariei Timisoara trebuie sa prezinte pozitia oficiala privind mitingul organizat/desfasurat si sa-si asume raspunderea politica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb