GEORGE SIMION: " Suntem alături de cei 500.000 de români din Ucraina şi condamnăm agresiunea rusă, dar regimul Iohannis trebuie dat jos"

S.B.
Politică / 27 februarie 2022

" Suntem alături de cei 500.000 de români din Ucraina şi condamnăm agresiunea rusă, dar regimul Iohannis trebuie dat jos"

Co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a afirmat, duminică, la Ploieşti, de unde a pornit în marş către Capitală, că este solidar cu românii din Ucraina şi condamnă "agresiunea rusă", dar susţine în continuare să "regimul Iohannis trebuie dat jos, este acelaşi regim care nu s-a ocupat de dotarea armatei şi care ne-a făcut să fim irelevanţi pe scena internaţională", informează news.ro.

Prezent duminică la Ploieşti, de unde au pornit către Capitală autocare cu manifestanţi care susţin AUR, George Simion a declarat că "regimul Iohannis trebuie dat jos".

"Pentru a da jos regimul Iohannis, împotriva dezmăţului din energie, împotriva preţului de la RCA, preţului de la carburanţi. Bineînţeles, vedem ce se întâmplă şi la graniţele noastre. Suntem alături de cei 500.000 de români din Ucraina şi condamnăm agresiunea rusă, dar regimul Iohannis trebuie dat jos, este acelaşi regim care nu s-a ocupat de dotarea armatei şi care ne-a făcut să fim irelevanţi pe scena internaţională, nu contăm în momentul ăsta din punct de vedere internaţional", a afirmat Simion.

Peste 1.500 de susţinători ai AUR au plecat de la Ploieşti către Bucureşti. Oamenii din mai multe judeţe s-au adunat în parcările Parcului Municipal Vest şi, după ce în una dintre parcări a avut loc o scurtă slujbă religioasă, au pornit în coloană, în autocare, microbuze şi autoturisme, către Bucureşti, unde la ora 14:00 este programat un miting.

"O coloană de autovehicule şi-a exprimat intenţia de a se alătura manifestaţiei din Piaţa Universităţii. Poliţiştii rutieri vor asigura măsuri de protecţie pentru participanţii la trafic şi, dacă situaţia o va impune, vor interveni pentru fluidizarea circulaţiei şi aplicarea de măsuri specifice în zonă. Efectivele de jandarmerie vor acţiona în sprijinul poliţiştilor, pentru prevenirea şi gestionarea oricăror situaţii ce pot aduce atingere ordinii publice. Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi recomandările poliţiştilor rutieri", a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. La ora 14, deci. Vin sa protestez contra certificatului fascio care a impartit lumea in doua categorii. In oameni care pot merge sa isi cumpere faianta si mai putin oameni, cei care nu isi pot cumpara faianta si nici haine, si nimic altceva in afara de mancare.

     

    The New Zealand High Court has upheld a challenge to a vaccine mandate for Police and Defence Force staff, stating that it was not a “demonstrably justified” breach of the Bill of Rights. 

    Inalta curte din Noua Zeelanda a dat jos cu obligativitatea vaccinarii pentru ca "nu este justificata". 

    1. Curti din Romania au dat jos HG-urile nelegale prin care se institutia certificatul verde pentru ca este discriminatoriu. Discrimineaza oameni care pot fi purtatori ai virusului, vaccinati sau nevaccinati, si ca doar testul este cel care ar trebui folosit pentru intrare, nu vaccinarea. Exista doar doua categorii: testati si netestati.

      reveniti-va ma in fire ... nu e nevoie nici de certificat , nici de test , nici de nimic... exista tari care au retrogradat covid-ul la gripa comuna (ex: UK, dar mai sunt si altele)

      dati-o naibii de treaba , hai sa ne revenim in fire, la viata de dinainte!  

      covid-ul asta asa retrogradat omoara in 2-3 zile cat gripa comuna intr-un an

      Trolule, slabe sanse sa iti revii, poate doar in viata de dupa 

      trol alert la 1.3

    mi-e frica de o Romanie condusa teleghidat din afara.... pe timpuri de pace era (aproape) ok ... (desi demnitatea... era surpata!) ...

    dar in timpuri de conflict militar e un risc absolut deosebit ca o tara sa fie condusa remote prin ambasade! Oricand, absolut oricand ne putem transforma in tabla de sah a altora cu tradatorii astia la putere!  

    1. Trateaza-ti anxietatile pana nu ajungi, ca de frica, sa dai in cap la altii. Se intampla deja si la case mai mari.

      trol alert la 2.1

      nu e rau deloc, si voi tot alerti, faceti cu schimbul la tastatura?

    Ziarul Bursa gazduieste urmatorul comentariu la articolul din 22 feb 2022 numit "AUR organizează duminică un protest în Piaţa Universităţii"

     

    "(mesaj trimis de anonim în data de 22.02.2022, 14:45) 

    Toti cretinii si semidoctii hauristi, in frunte cu golanashii oligofreni daniel ghita sau gabi safta o sa-si numere dintii de pe jos dupa rotulele-n gura ce si le vor incasa ; caci atata stiu ciomagarii : de bata si de pulane ! 

    Nu uitati boilor : in Grecia a fost scoasa in afara legii formatiunea extremista "Zorii aurii" , ce a orchestrat o crima in Atena, dupa acelasi tip de zavere cum au fost atacurile de la parlament si/sau de la primaria Timisoara . 

    Coincidente de nume ? Hingherii pa voi in curand... " 

    1. Nasol!

      Asa este. O incalcare evidenta si a Codului Penal dar si a Regulamentului comentariilor.

    Aur este creatia oligarhilor lui Putin. Deci Aur se va duce in Rusia.

    postac detected 15:41

    Nea simioane , ești cam bronzat și iarna...

    Nu mai merge la saloane cosmetice.... 

    ... au dreptate : luptă ca ,, statul de drept " să fie drept ca funea în sac .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb