Geze, prezent la târgul Fensterbau Frontale 2016

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 10 februarie 2016

Geze, prezent la târgul Fensterbau Frontale 2016

Compania Geze prezintă anul acesta, în cadrul celui mai mare târg de construcţii, Fensterbau Frontale, soluţii care îmbunătăţesc spaţiile rezidenţiale şi de birouri din clădirile moderne, făcându-le mai sigure, prin gruparea lor în trei categorii: soluţii profesionale, rezidenţiale şi de service, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Acestea includ noi soluţii de interfaţă pentru integrarea produselor în standardele de comunicare folosite pentru sistemul tehnologic al clădirilor (KNX şi BACnet), precum şi pentru tehnologia ferestrelor, a sistemelor automate de uşi, tehnologia pentru uşi şi servicii de mentenanţă, cum ar fi software-ul pentru îmbunătăţirea planificării siguranţei.

De asemenea, Geze prezintă două module de interfaţă pentru "reţelele inteligente" de construcţie, care pot fi uşor integrate ȋn protocoalele KNX şi BACnet.

Ȋn domeniul tehnologiei pentru ferestre, modulul de interfaţă al casetei IQ KNX permite controlul, ventilaţia naturală şi încorporarea directă a unităţilor de ferestrele Geze IQ ȋn sistemele de construcţie KNX.

"Noul modul de interfaţă IO 420 este cheia pentru «clădirile inteligente», toate componentele sistemului fiind interconectate ȋntr-o reţea. Acest lucru ȋnseamnă că sistemele de uşi, tehnologia de ventilaţie şi RWA (sisteme de evacuare a fumului şi a căldurii), precum şi sistemele de securitate (de exemplu, sisteme de control al ieşirilor de urgenţă) pot fi integrate în sistemul de management al clădirii prin intermediul protocolului mondial de comunicare deschisă, BACnet", se arată în comunicatul companiei.

Ȋn domeniul tehnologiei pentru uşi, Geze prezintă două soluţii cu caracteristici de "siguranţă remarcabile". O nouă versiune a sistemului de uşi automate Powerturn pentru uşi de mari şi grele este prezentată ca parte a unei soluţii de sistem, în colaborare cu alte sisteme şi produse, cum ar fi sistemul de blocare electronică IQ AUT, sistemul de comandă a uşii de evacuare TZ 320 şi sistemul de blocare a uşilor de evacuare FTV 320.

Sistemele IST (filială Geze) au adaugat noul vector electric A4000 ȋn portofoliul de produse. "Avantajele specifice includ deschiderea silenţioasă a uşilor, precum şi eliberarea ȋn siguranţă a dispozitivului de blocare chiar şi atunci când se află sub presiune mare, fără a fi nevoie de electronice suplimentare. De asemenea, s-au păstrat dimensiunile tipice compacte IST, oferind noi opţiuni de design şi garantând un nivel ridicat de planificare a siguranţei", precizează comunicatul.

Potrivit companiei, "punctul forte" ȋn sectorul soluţiilor rezidenţiale este amortizorul pentru uşi Geze ActiveStop. "Acesta oferă un nivel mult mai mare de confort şi sentimentul de spaţiu mai larg. Geze ActiveStop poate să oprească cu uşurinţă uşile, să le ȋnchidă ȋn linişte sau să le ţină deschise şi se instalează foarte uşor. De asemenea, se potriveşte aproape orcărei uşi standard, fiind o soluţie adaptabilă ȋn funcţie de nevoile dumneavoastră şi ale spaţiului. O altă ȋmbunătăţire ȋn sectorul rezidenţial este gama extinsă de sisteme manuale de uşi glisante, cum ar fi noul sistem Levolan 120. Aspectul discret, structura modulară şi comoditatea de instalare sunt caracteristicile sale cheie", se mai arată în comunicat.

Nu în ultimul rând, Geze este specializată ȋn furnizarea de servicii personalizate.

Înfiinţată în 1863, compania Geze GmbH se numără printre dezvoltatorii şi producătorii de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă. În prezent, grupul deţine 28 de subsidiare la nivel mondial şi peste 2.500 de angajati. În România, Geze este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro.

Geze oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate - batante, glisante şi rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb