GEZE România raportează afaceri de peste 3,5 milioane de euro

A.C.
Companii / 24 iulie 2017

Vlad Stanislav

Vlad Stanislav

GEZE România, companie ce se ocupă cu sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, anunţă rezultate financiare de peste 3,5 milioane de euro pentru anul fiscal 2016-2017, înregistrând o creştere cu 14,3% comparativ cu perioada similară a anului trecut, bazată pe tendinţa de creştere a segmentelor de piaţă retail şi office, potrivit unui comunicat de presă.

Vlad Stanislav, managing director GEZE România a declarat: "În ultimul an ne-am focusat pe segmentul de office premium şi retail care a fost în continuă expansiune şi unde am livrat uşi automate, sisteme pentru căi de acces şi de evacuare, sisteme de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi, dar şi sisteme de control acces şi securitate. Vorbim de cele mai importante proiecte din ţară precum Bucharest One, The Bridge, Siemens Continental Timişoara, The Office Cluj, United Business Center, Veranda Mall, Prima Shops Oradea, Shopping City Piata Neamt, dar şi altele aflate încă în curs de dezvoltare: Vox Timişoara, Bega Offices Timişoara, Riviera Cluj, Clădirea 3 Ideo, Bistriţa Retail Park. Potenţialul segmentului hotelier şi medical privat este încă destul de redus - sunt 5,6 proiecte noi pe an, însă o tendinţă de creştere o vedem în piaţa industrială şi logistică care prinde avânt şi de la care aşteptăm creşteri mai mari pe divizia de service şi mentenanţă".

În comunicat se precizează: "Strategia de dezvoltare a business-ului GEZE pe plan local urmăreşte furnizarea de soluţii integrate, interconectate, care satisfac complet conceptele de siguranţă, design şi gestionare. GEZE introduce noi sisteme pentru faţade active climatic şi control al clădirilor, care presupun o ventilare inteligentă, eficientă energetic, fie că vorbim despre clădirile publice, de birouri sau de şcoli".

Potrivit sursei citate, segmentul de servicii "after sales" a cunoscut o creştere la nivel naţional. Astfel, în ultimul an, divizia de service şi mentenanţă a companiei şi-a îmbunătăţit rezultatele cu aproximativ 7,5%.

Vlad Stanislav a adăugat: "Numărul proiectelor pe planşele arhitecţilor este tot mai mic pentru 2018, piaţa se va mai pondera, la fel ca şi retailul şi expansiunea mall-urilor. De aceea, forecast-ul nostru pentru anul fiscal care începe la 1 iulie 2017 şi până la 30 iunie 2018 este mai temperat, de 8-10%. În plus, ne concentrăm pe consolidarea structurii interne, urmărim creşterea echipei locale în concordanţă cu evoluţia activităţii companiei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb