GEZE România raportează afaceri în creştere, de 5,4 milioane euro în anul financiar 2020-2021

Comunicate de presă / 12 august 2021

GEZE România raportează afaceri în creştere, de 5,4 milioane euro în anul financiar 2020-2021

La finalul lunii iunie, compania GEZE România a încheiat anul financiar 2020/21, an marcat de provocările perioadei pandemice.

Experienţa îndelungată a echipei în combinaţie cu identificarea noilor tendinţe ale pieţei şi cu viteza rapidă de reacţie au făcut ca acest an să se încheie cu o creştere a cifrei de afaceri în pofida dificultăţilor ridicate de evoluţia COVID-19, conform unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, anul financiar încheiat a înregistrat o cifră de afaceri de 5,4 milioane EUR şi o depăşire cu 9% a bugetului şi a cifrei de afaceri aferente anului financiar 2019/2020.

Evoluţia pieţei construcţiilor în ansamblu şi a proiectelor în derulare în particular a impus implementarea accelerată a uneia dintre caracteristicile din ce în ce mai importante pentru mediul de afaceri contemporan - agilitatea. Adaptarea rapidă la schimbare a devenit începând cu cel de-al doilea trimestru al lui 2020 o condiţie necesară supravieţuirii şi dezvoltării oricărei companii.

Una dintre principalele direcţii de dezvoltare a companiei a constituit-o concentrarea pe soluţiile complexe de automatizare a accesului, element vital pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Alături de asigurarea ventilării naturale, aceasta a contribuit la un mediu mai sigur de muncă şi viaţă pentru utilizatorii proiectelor în care suntem implicaţi.

Pe plan intern, echipa GEZE România şi-a mărit efectivul prin extinderea departamentelor financiar şi de service. Strategia s-a concentrat pe consolidare şi pe dezvoltarea unui mediu de lucru adaptat standardelor actuale, siguranţa angajaţilor atât din punct de vedere sanitar cât şi material, reprezentând un aspect prioritar al companiei.

O contribuţie importantă la evoluţia pozitivă a activităţii au avut-o partenerii noştri, relaţiile solide dintre companiile noastre rezistând testului prin care trece întreaga industrie.

Planurile de viitor ale GEZE România se concentrează pe depăşirea momentului dificil traversat de domeniul construcţilor atat din punct de vedere al evoluţiei preţurilor materiei prime cât şi a disponibilităţii acesteia. Compania depune eforturi pentru a minimiza impactul acestor fenomene asupra partenerilor noştri şi a beneficiarilor finali. Mizăm pe o revenire a situaţiei la normal la finalul acestui an calendaristic, urmând apoi ca activitatea din domeniu să poata reveni la parametri stabili.

Pe termen mediu, preconizam o creştere a cifrei de afacei bazată atât pe revenirea pieţei, cât şi pe implementarea de noi produse şi tehnologii dezvoltate de colegii noştri din departamentul de cercetare şi dezvoltare din Germania.

Identificarea şi adaptarea rapidă la noile realităţi reprezintă în viziunea GEZE România cheia depăşirii acestei perioade dificile şi a restabilirii normalităţii în mediul de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb