Gheorghe Piperea: "Bill Gates a anunţat deja că trebuie să ne pregătim pentru o nouă pandemie; asta înseamnă că industria farma are deja vaccinurile"

George Marinescu
Ziarul BURSA #Miscellanea / 17 septembrie

Deputatul european a afirmat că în aceste momente pacientul nu mai este un cetăţean normal, ci doar pacient pentru că industria farma l-a transformat în pacient prin efectele adverse ale unor medicamente sau prin efectuarea unor analize.

Deputatul european a afirmat că în aceste momente pacientul nu mai este un cetăţean normal, ci doar pacient pentru că industria farma l-a transformat în pacient prin efectele adverse ale unor medicamente sau prin efectuarea unor analize.

English Version

Apariţia unor noi boli concomitent cu apariţia unor noi vaccinuri şi medicamente reprezintă dovada că industria farma este implicată în transformarea cetăţenilor în simplii pacienţi, susţine deputatul european Gheorghe Piperea, avocat şi profesor universitar dr. la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

Gheorghe Piperea a precizat: "Asta este realitatea cruntă şi pe zi ce trece apar tot mai multe dovezi că asta se întâmplă. La această realitate adaug două elemente. Unu: Bill Gates este legătura dintre domeniul IT şi industria pharma, este cel care a învăţat cum se fabrică viruşii pentru a avea deja antiviruşi puşi la punct şi este cel care a spus săptămâna trecută coşmaruri constând în intuiţia că nu vom reuşi să evităm un război mondial şi de aceea trebuie să ne aşteptăm la o altă pandemie. Eu cred că, după declaraţia lui Bill Gates, se va găsi un motiv sau altul pentru a se inventa o nouă pandemie. Ceea ce înseamnă, bineînţeles, că trebuie să ne aşteptăm că industria farma este deja pregătită cu vaccinurile şi medicamentele necesare. Aici fac o paranteză un pic mai lungă. În urmă cu două săptămâni presa americană a scris că în fiecare an în SUA există minimum 1,5 milioane persoane care sunt bolnave din cauza efectelor adverse sau nocive ale medicamentelor şi vaccinurilor. În acest sens, pentru cei care nu cunosc situaţia, le recomand un serial de pe Netflix care se numeşte Painkiller, despre o companie farmaceutică care a cauzat peste 400.000 decese şi milioane de dependenţi ai medicamentului respectiv. Vinovaţii nu au păţit nimic pentru că, pe de o parte, au cerut falimentul, li s-a acordat şi au fost descărcaţi de datorii, iar pe de altă parte li s-a transmis că medicamentul era autorizat de Food&Drugs Agency (FDA) şi că nu e vina lor, ci doar a consumatorilor. Asta înseamnă că într-un fel sau altul trebuie să se inventeze acum medicamente şi tratamente pentru a corecta, dacă se mai poate, efectele adverse ale medicamentelor şi tratamentelor anterioare. Adică vorbim despre un cerc vicios autogenerat. Asta e nimic faţă de ceea ce se întâmplă acum în sistemul de sănătate american, unde preţurile medicamentelor sunt stabilite în mod discreţionar de către producători şi unde asiguraţii din sistemul public de sănătate plătesc pentru un medicament 50 dolari - cu atât este facturat sistemul public, iar pe cei care merg la o clinică privată sau îşi fac singuri medicamentul pe baza reţetei primită de la un privat îi costă doar 5 dolari acelaşi medicament. Practic sistemul medical crează pacienţi, crează necesitatea sa de a exista. Doi: Domnul Draghi, care ne-a prezentat zilele trecute un raport de 400 pagini asupra marilor probleme de competitivitate a industriei europene, a propus, printre altele, pentru a se opri «agonia lentă» a acestei industrii, investiţii de 800 miliarde euro în fiecare an, iar prima industrie care ar urma să fie sprijinită cu cea mai mare alocare este industria pharma, ai cărei reprezentaţi au declarat imediat în mass-media europeană că ei sunt pregătiţi să absoarbă alocarea respectivă".

Deputatul european a afirmat că în aceste momente pacientul nu mai este un cetăţean normal, ci doar pacient pentru că industria farma l-a transformat în pacient prin efectele adverse ale unor medicamente sau prin efectuarea unor analize.

În ceea ce priveşte Sars-Cov 2 şi pandemia Covid 19, domnul Piperea susţine că produsul, adică vaccinul, era deja pregătit în momentul în care a avut loc incidentul de la laboratorul din Wuhan, China.

Gheorghe Piperea ne-a declarat: "Toate indiciile şi toate descoperirile ulterioare pandemiei duc la ideea că vaccinul exista deja, deoarece nu ai cum să faci un vaccin şi să îl testezi în numai două luni. Să privim atent cronologia. În decembrie 2019, s-a spus că vine din China un virus necunoscut, apoi timp de trei luni de zile Uniunea Europeană nu a acţionat şi a spus că este o ştire falsă a chinezilor, iar ulterior, într-o singură săptămână, decidenţii de la Bruxelles au afirmat că ne confruntăm cu o mare problemă şi că trebuie declarată pandemie de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Imediat a început goana după vaccin, ceea ce a dus la aplicarea unei proceduri urgente de autorizare condiţionată, procedură care, potrivit regulamentelor Uniunii Europene, ar trebui să aibă la bază studii clinice pentru punerea în piaţă a unui medicament sau vaccin. În cazul vaccinului anti-Covid 19 nu s-a făcut niciun studiu clinic în statele membre UE, pe cetăţenii europeni, deoarece funcţionarii Agenţiei Europene a Medicamentelor s-au bazat pe studiile clinice efectuate în Marea Britanie şi în SUA, studii care au fost efectuate în doar două luni, aşa cum se susţine în raportul recent efectuat de Curtea de Conturi Europeană".

Deputatul european ne-a mai spus că o parte din studiile clinice pe care s-au bazat funcţionarii Agenţiei Europene a Medicamentelor erau false, aşa cum reiese dintr-o anchetă efectuată de autorităţile din Texas privind testele clinice efectuate de Pfizer cu vaccinul anti-Covid în respectivul stat american.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb