GirlPower, programul de mentorat OTP Bank, se încheie prin acordarea a două burse în valoare de 6000 euro

G.D.
Bănci-Asigurări / 29 septembrie 2022

GirlPower, programul de mentorat OTP Bank, se încheie prin acordarea a două burse în valoare de 6000 euro

Lansat în urmă cu un an, GirlPower, programul de mentorat al OTP Bank România dedicat tinerelor la început de carieră, s-a încheiat prin acordarea a două burse de studii în valoare totală de 6.000 euro, plătite direct de către instituţia bancară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, la finalul acestui proces amplu de învăţare, în baza deciziilor celor doua finaliste, au fost acordate burse de studiu Luciei Prisecariu, în cadrul programului de dezvoltare personală al Academiei ReGeneration, şi Anei Vicoveanu, pentru programul Fast Track Management, organizat de Bucharest International School of Management.

În cadrul GirlPower, Lucia şi Ana au beneficiat de nouă luni de training intensiv cu mentorii OTP Bank Roxana Hidan, Director General Adjunct, Divizia Business şi Mara Cristea, Director General Adjunct, Divizia Finanţe şi Planificare. Au fost peste 20 de întâlniri axate atât pe dezvoltarea personală, cât şi profesională a tinerelor, urmărindu-se, astfel, obiectivul programului.

"GirlPower mi-a adus încredere şi claritate. La aproape un an de la momentul în care am fost selectată ca finalista, sentimentul de recunoştinţă este cel pe care îl simt de fiecare data când ma gândesc la şansa pe care am avut-o. Întâlnirile cu Mara, mentorul meu în ultimele luni, m-au ajutat sa iau decizii asumate, în situaţiile dificile. Pe lângă bursa obţinută, cel mai valoros, pentru mine, a fost timpul care mi-a fost acordat. Sunt extrem de recunoscătoare echipei de profesionişti OTP Bank. A fost un an mai bun şi datorită lor.", a menţionat Lucia Prisecariu.

"Pentru mine, programul GirlPower a deschis o etapă foarte importantă din viaţa mea, atât personal, cât şi profesional. A fost < ghidul > meu într-un moment în care nu îmi era foarte clar ce îmi doresc.

Uitându-mă retrospectiv la Ana de acum şi Ana de la începutul programului, pot spune că întâlnirile şi temele de discuţie pe care le-am avut cu Roxana, mentorul meu, m-au făcut să conştientizez că sunt suficientă şi că mă pot baza în primul rând pe mine, pentru orice îmi doresc să obţin.", a completat Ana Vicoveanu.

Programul de mentorat GirlPower face parte din strategia băncii de promovare a egalităţii de gen la nivel intern, cât şi extern.

Cei doi mentori OTP Bank, Roxana Hidan şi Mara Cristea, s-au angajat să susţină în continuare proiecte şi un dialog public axat pe promovarea egalităţii de gen în România.

"Acum, când tendinţa de a fi solitar este tot mai mare, gesturile de solidaritate fac diferenţa. Pot spune că am asistat la o adevărată transformare atunci când am investit încredere în oameni. Solidaritatea descurajează discriminarea. În ea îmi pun speranţa pentru ca egalitatea de gen să devină normalitate într-o societate deschisă", a adăugat Mara Cristea, Director General Adjunct, Divizia Finanţe şi Planificare.

"În ultimii ani, numărul femeilor implicate în discuţiile care adresează aspecte importante în cadrul companiilor private, publice sau în viaţa politică a crescut. Cu toate acestea, foarte puţine femei au acces la masa deciziilor sau puterea de a decide. Pentru mine, GirlPower a fost o acţiune prin care mi-am reîntărit aşteptarea: femeile trebuie sa aibă puterea de a lua decizii, nu doar să le asiste sau să le legitimeze pasiv. Iar pentru Ana, GirlPower a fost despre a învăţa cum să îţi construieşti şi să îţi menţii prezenţa de fond.", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct Divizia Business, OTP Bank România.

Consursul de înscriere în programul GirlPower s-a desfăşurat online, timp de două săptămâni, şi a atras 47 de candidate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb