GIURGIU: Cozi de tiruri de aproximativ 10 kilometri la frontieră

Laura Boico
Miscellanea / 28 aprilie 2016

O coadă de tiruri de aproximativ zece kilometri s-a format, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 5 Bucureşti- Giurgiu, la ieşirea din România prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu- Ruse, din cauza lucrărilor la Podul Prieteniei şi a verificărilor efectuate asupra tuturor automarfarelor care tranzitează frontiera, potrivit surselor din presă.

Şoferii nerăbdători din cauza aşteptării au claxonat minute în şir, zgomotul puternic fiind auzit şi de locuitorii din satele învecinate Remus, Frăteşti.

''Motivul formării cozilor de tiruri îl constituie lucrările la Podul Prieteniei şi implementarea tuturor automarfarelor care tranzitează frontiera. Echipaje de poliţie au fost tot timpul în teren pe DN 5 pentru a dirija traficul de tiruri, acestea fiind dispuse atât la intrarea în municipiul Giurgiu, cât şi în dreptul localităţilor Remus şi Frăteşti" precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Echipajele de poliţie au dirijat traficul de tiruri astfel încât tirurile în aşteptare "să nu staţioneze pe raza localităţilor pentru a evita deranjarea locuitorilor din zonă".

Restricţiile de trafic prin Punctul de trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse continuă şi în perioada sărbătorilor pascale, potrivit unui anunţ făcut de autorităţile de frontieră bulgare. Acestea au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, "prin intermediul Punctului de Contact Giurgiu, că, începând cu data de 28 aprilie, orele 17,00 şi până în data de 2 mai 2016 orele 17,00, pe teritoriul Bulgariei va fi restricţionată circulaţia tuturor automarfarelor, pe ruta Ruse - Byala şi pe întreg traseul Drumului European E85", mai informează sursele.

Această măsură a fost luată de către autorităţile bulgare pentru "a facilita deplasarea autoturismelor în perioada Sărbătorilor Pascale".

Conducerea ITPF Giurgiu spune că a luat toate măsurile ce se impun pentru ca "traficul de călători şi autoturisme să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb