Gorghiu: USD, înregistrată la OSIM de vărul regelui Cioabă

V.B.
Politică / 19 februarie 2014

Deputatul PNL Alina Gorghiu a anunţat astăzi, într-o postare pe blogul personal, că mărcile "Uniunea Social Democrată" (USD) şi "Uniunea Social Progresistă" (USP) au fost înregistrate, în 2011, de Ion Mihuţescu, vărul autoproclamatului "rege al rromilor" Ion Cioabă Mihuţescu, primul astfel de conducător al comunităţii rrome de după 1989 (1990-1997).

"A cui este USD? La marca înregistrată mă refer. Ştiţi? Aflaţi că aparţine, cu acte la OSIM, vărului regelui Cioabă, Ion Cioabă Mihuţescu. Înregistrarea la OSIM datează din noiembrie 2011. Şi, dacă nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul că Mihuţescu este vicepreşedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut. Adaug la asta declaraţia recentă a fiului regelui Cioabă, care spunea că ei vor să se alieze cu liberalii, că rromii au avut mereu o gândire liberală. Mai înţelegeţi ceva? Să nu uit: dacă le vine ideea celor din Uniunea cea nouă, dar de origini vechi, să-şi schimbe numele în Uniunea Social Progresistă... să renunţe, că domnul Mihuţescu a acoperit tot", se arată în postarea parlamentarului.

Arhiva Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), disponibilă pe Internet, confirmă afirmaţiile Alinei Gorghiu, ambele mărci fiind înregistrate pe 15 noiembrie 2011 şi purtând numerele de depozit M 2011 08072 (USD), respectiv M 2011 08071 (USP).

Surse din presă transmit că preşedintele Alianţei Democrate a Rromilor, Dorin Cioabă, a declarat, pe 14 februarie: "Partidul Naţional Liberal a arătat deschidere către etnii; vorbim de viitorul vicepremier, nu? Şi ce bine i-ar şedea unui viceprim-ministru rrom lângă viceprim-ministrul Iohannis, să fie unul german, un rrom şi în mijloc... domnul Ponta. Ce bine ar arăta, nu? Oamenilor politici le place să aibă rromii de partea lor, dar nu le place să aibă rromii la masa lor. Adică... noi să fim un fel de amantă, aşa, unde merg ei în ascuns; nu vor să oficializeze relaţia. Mă duc la rromi în ascuns şi merg cu ceilalţi. Nu, de data aceasta suntem ca aceea amantă care pune piciorul în prag:«Ori te căsătoreşti cu mine, ori abandonăm treaba asta!»".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb