Gourmet GIFT România a anunţat o creştere de 28% a cifrei de afaceri

A.D.
Comunicate de presă / 8 octombrie

Sursa foto: Gourmet Gift

Sursa foto: Gourmet Gift

Gourmet GIFT România a anunţat o creştere de 28% a cifrei de

afaceri în 6 luni, două noi linii de producţie şi gamă private label pentru categoria de dulciuri şi o divizie specializată pe comerţ electronic.

La şase luni de la numirea lui Adrian Tiron ca General Manager, GourmetGIFT România a accelerat planul de investiţii în cadrul noii etape de dezvoltare lansate în contextul împlinirii a 15 ani de prezenţă susţinută pe piaţa românească de coşuri cadou gourmet. Veniturile au înregistrat deja o creştere de 28%, astfel

că s-a decis extinderea capacităţii de producţie pachete cadou, tocmai pentru a susţine cererea mai mare de coşuri de Crăciun şi coşuri cadou corporate în general, se arată într-un comunicat primit la redacţie.

Noul catalog de cadouri de Crăciun 2024, lansat oficial

Trimestrul 4 marchează lansarea celei mai ample campanii de Crăciun, cu peste 160 de variante de cadouri. Accentul este pus pe soluţiile practice pentru fidelizarea angajaţilor, adaptate la trendurile internaţionale şi specificul local.

"Am realizat acţiuni rapide în sprijinul planurilor noastre ambiţioase, dar raţionale şi bine conturate, pe baza nucleului deja existent. Suntem un promotor al categoriei de cadouri gourmet în România şi ne asumăm în continuare acest rol

de trendsetter, cu acţiuni şi alegeri pe care le imprimăm în sectorul de specialitate, preluate apoi de concurenţă în calitate de noi standarde ale industriei", a declarat Adrian Tiron, General Manager al GourmetGIFT România.

Jucător de top pe segmentul de cadouri gourmet, cu planuri de extindere dincolo de graniţele ţării, GourmetGIFT.ro devine una dintre cele mai dinamice prezenţe pe nişa de băuturi online, cu perspective de creştere bazate pe ascensiunea e- commerce.

Ca retailer online, brandul este activ cu promovare în social media, ţintind publicul activ, care preţuieşte timpul personal şi care îşi doreşte să beneficieze de livrare rapidă de băuturi premium, la preţuri corecte, dintr-o largă selecţie de

produse de la branduri prestigioase cu reputaţie internaţională, inclusiv mărci de lux, cu totul exclusiviste.

Totodată, creşterea vânzărilor şi atragerea de noi clienţi de tip business în portofoliul GourmetGIFT România confirmă direcţia bună şi încrederea românilor în serviciile oferite de companie. În contextul apropierii Sărbătorilor de iarnă, continuă campania Green Christmas, ajunsă astfel în cel de-al doilea an. Demn de remarcat este faptul că tot mai multe firme partenere sunt interesate să se alăture acestui demers ESG (Environmental, social, and governance), principiu de investiţii care acordă prioritate problemelor de mediu, problemelor sociale şi guvernanţei corporative, compatibil cu deciziile de responsabilitate socială corporativă.

GourmetGIFT România activează pe o piaţă în creştere, cu perspective de exindere pentru industria globală de cadouri corporate, estimate la 7,9% pentru 2024.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb