GRAŢIELA GAVRILESCU: "O să-mi depun demisia, după şedinţa de Guvern"

I.A.
Politică / 27 august 2019

Graţiela Gavrilescu

Graţiela Gavrilescu

Graţiela Gavrilescu, în prezent vicepremier şi ministru al Mediului, a declarat, marţi, că îşi va depune demisia, după şedinţa de Guvern, dar va rămâne parlamentar ALDE.

"Demisia mea, bineînţeles că astăzi, după şedinţa de Guvern, o s-o prezint doamnei premier. O să fie depusă la Secretariatul General al Guvernului. Viaţa continuă şi fără a fi ministru. Sunt bucuroasă, în schimb, că, în perioada de mandat, am putut să duc la îndeplinire sarcinile date, conform aprobării fostei coaliţii de guvernare PSD-ALDE, pe programul de guvernare. Am urmărit îndeaproape să le putem face, dar am făcut şi foarte multe lucruri în afara programului de guvernare", a declarat ministrul mediului.

Întrebată dacă au rămas lucruri pe care ar fi dorit să le continue, Graţiela Gavrilescu a precizat: "Întotdeauna e loc de mult mai bine şi întotdeauna sunt lucruri pe care poţi să le faci şi consider că cei care o să urmeze o să continue în aceeaşi direcţie şi, cu certitudine, nu o să se repete anul 2016, care a fost cel mai mare dezastru pentru România, în domeniul mediului".

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii au decis să renunţe la continuarea guvernării împreună cu PSD. În plus, el a anunţat că ALDE va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. G. G. A OTRĂVIT MEDIU : DEȘEURI, GUNOAIE PESTE TOT ; RECICLĂRI ZERO....

    Pe ce lume trăiește d-na (încă actual )) ministru al mediului și ce senzații are când peste tot domnește o poluare ( și NESIMTIRE ) incredibilă ? Oriunde te afli, privește de jur împrejur și vei vedea gunoaie, deșeuri, plastice, moloz, sticlă, aruncate pe marginea drumului, pe malul apelor, în padure sau chiar în vârful muntelui. O bătaie de joc, o sfidare față de natură și față de oameni. Se mai încing grătare între blocuri, trebuie să stai cu fereastra închisă din cauza fumului ; zgomot infernal în multe locuri și chiar la ore de noapte, măcar în Bucuresti este un continuu concert de lătrături și schelălăituri. Apropo,d-nă (încă) ministru al mediului, când veți avea ocazia să vă deplasați pe piciorușe prin București, fiți foarte atentă cum călcați, deoarece pe jos sunt foarte mulți c........, în general provenind de la câini, dar nu numai. Este nu numai rusinos, este tragic. Mult succes !

    1. Cum ce face? Munceste, adica freaca menta si se da interesanta...a, si se crede boier pe mosie la Ministerul Mediului

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb