Green City a finalizat lucrările la faza a doua a proiectului

C.P.
Companii #Imobiliare / 13 octombrie 2010

Green City a finalizat construcţia celor 164 de case din faza a doua a proiectului, din care a vândut circa o treime, în vreme ce dintre cele 356 de case din prima fază au fost cumpărate aproape 60%., se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Green City Construct anunţă finalizarea celei de- a doua faze a proiectului Green City, constând în 163 de case tip NEVA şi vânzări-record pentru această perioadă. Astfel, au fost vândute circa 250 de case din martie 2009 până în prezent (în medie 13 locuinţe pe lună), iar faza a doua a proiectului a fost terminată, clienţii având acum la dispoziţie, în total, 270 de unităţi, dintre cele 520 finalizate.

"Anul acesta am observat un interes crescut pentru faza a doua care se dezvoltă în apropiere de viitoarea zonă de agrement din Green City. Aceasta va avea 6 hectare şi va cuprinde: Aqualand, piscine exterioare, spa, terenuri de tenis şi fotbal, sală de fitness. În total am vândut 150 de locuinţe anul acesta, o medie bună de aprope 13 pe lună", afirmă reprezentanţii Green City.

Green City are în prezent încă 150 de locuinţe în construcţie, investiţia totală în proiect fiind de peste 40 milioane de euro.

"Conform previziunilor noastre după ce vom ieşi din criză, preţurile locuinţelor vechi vor stagna sau mai degrabă vor scădea, în timp ce preţul locuinţelor noi va urma un trend ascendent", arată Alexandru Petrescu director de vânzări la Green City. Însă success vor avea cei care au început construcţia în perioada crizei şi pot să ofere la vânzare un preţ mai mic. De exemplu pe perioada târgului TIMON din septembrie, preţul caselor a fost de 107.000 - 123.000 euro. Deoarece preţul materialelor de construcţii şi al manoperei s-au putut negocia în această perioada, Green City poate să ofere un preţ mic la vânzare: 500 euro/mp construit la care se adaugă preţul terenului", continuă Alexandru Petrescu.

Până în prezent, în locuinţele vândute în Green City, s-au mutat deja peste 200 de familii, iar procesul de mutare continuă, în condiţiile în care proiectul se apropie de finalizarea elementelor distinctive, care vor asigura partea de entertainment, educaţie şi comerţ destinate locatarilor.

Ansamblul rezidential se construieşte în cadrul unui fost domeniu regal şi se întinde pe o suprafaţă de 103 de hectare, dintre care suprafaţa verde şi parcurile reprezintă 24 de hectare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb