GreenGroup alege SAP pentru optimizarea proceselor

F.D.
Companii / 25 septembrie

GreenGroup alege SAP pentru optimizarea proceselor

GreenGroup, lider european în domeniul economiei circulare, cu prezenţă regională în România, Slovacia şi Lituania, alege SAP S/4HANA Cloud, Private Edition pentru a moderniza infrastructura de management operaţional din cadrul grupului, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Proiectul aflat în derulare reprezintă doar prima etapă dintr-o implementare mai amplă, care va include şi restul companiilor din grup, SAP devenind astfel platforma centrală pentru digitalizarea GreenGroup.

"Implementarea SAP S/4HANA ca platformă comună pentru companiile grupului este o componentă esenţială a strategiei noastre de transformare digitală. Aceasta susţine eforturile noastre multi-departamentale de aliniere şi îmbunătăţire a proceselor interne, cu impact pozitiv în relaţiile cu partenerii, angajaţii şi acţionarii noştri", a declarat Marius Ghica, GreenGroup CFO.

GreenGroup este lider european în economia circulară, cu o experienţă de 22 de ani în domeniu. Cu investiţii de peste 200 milioane de euro şi o cifră de afaceri consolidată de 180 milioane de euro pentru anul 2023, GreenGroup oferă un spectru complet de servicii, de la colectarea deşeurilor până la reciclarea şi transformarea acestora în materiale noi şi valoroase pentru noi industrii. Companiile oferă, de asemenea, servicii de mediu, OIREP şi waste management.

"Etapa actuală este numai începutul unei implementări extinse la nivel de grup şi suntem convinşi că această transformare va aduce îmbunătăţiri semnificative în eficienţa operaţională", a adăugat Ioana Bucin, Transformation Manager GreenGroup şi manager de proiect pentru implementarea SAP.

Implementarea va dura aproximativ un an şi va fi realizată de Advanced Business Software, partener SAP România de peste 9 ani.

Îmbrăţişând viitorul, precum şi diversele provocări pe care acesta le-ar putea aduce, suntem încântaţi să fim pionierii implementării unei soluţii SAP în cadrul GreenGroup. Cu expertiza şi dedicarea echipei Advanced Business Software, ne propunem să oferim o soluţie transformatoare care va conduce la succesul şi creşterea organizaţiei, ajutând totodată grupul să extragă valoarea maximă din investiţia sa în tehnologia şi produsele SAP", a declarat Mihai Oroş, General Manager Advanced Business Software.

"GreenGroup are o misiune care inspiră, bazată pe respectul pentru mediu, concretizată într-o serie de activităţi pline de însemnătate şi care generează un impact real. Ne bucură faptul că organizaţia a ales o soluţie SAP care să ofere sprijin în îndeplinirea acestei misiuni şi că, prin intermediul experienţei şi cunoştinţelor partenerilor noştri de la Advanced Business Software, grupul îşi va transforma în realitate viziunea privind procesul de digitalizare", a menţionat Diana David, Managing Director SAP România.

Implementarea soluţiei SAP S/4HANA Cloud, Private Edition, vizează, în primă fază, trei companii ale grupului:

GreenTech, cel mai mare reciclator de plastic PET din Europa şi un important producător de fulgi, fibră sintetică poliesterică, bandă PET şi granule r-PET;

GreenWEEE, unul dintre pilonii principali ai grupului din Europa Centrală şi de Sud-Est, reciclator de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE), cabluri, baterii şi componente din industria automotive;

GreenGlass, una dintre cele mai moderne fabrici de reciclare a deşeurilor din sticlă din România şi Sud-Estul Europei.

În implementare, GreenGroup a adoptat metodologia SAP Activate, propunându-şi să preia cât mai mult procesele standard şi best-practice propuse de SAP în soluţie. Peste 50 de experţi din cele trei companii reprezintă echipa internă de bază a proiectului şi contribuie activ la definirea şi alinierea proceselor, asigurând o tranziţie cât mai lină către noul sistem.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb