Greg Konieczny părăseşte Franklin Templeton, după 22 de ani

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 30 martie 2018

Greg Konieczny părăseşte Franklin Templeton, după 22 de ani

Greg Konieczny, fostul manager al Fondului Proprietatea, va părăsi de tot Franklin Templeton, începând cu 31 martie, după 22 de ani de activitate în această companie, potrivit unor surse.

La începutul anului, Fondul Proprietatea, adminis-trat de Franklin Templeton, a anunţat că Johan Meyer va deveni singurul Manager de Portofoliu Principal al FP, de la 1 aprilie, în condiţiile în care Greg Konieczny, Director al departamentului Speciality Strategies din cadrul Templeton Emerging Markets Group (TEMG), avea să renunţe la responsabilităţile legate de managementul Fondului.

Din 1 noiembrie 2016, cei doi au împărţit responsabilităţile la FP.

Ziarul "BURSA" a scris, încă din luna mai 2016, că Franklin Templeton (FT) este în căutarea unui co-manager al echipei de investiţii a Fondului Proprietatea. Atunci, surse din piaţă au susţinut că FT doreşte să îl înlocuiască pe Greg Konieczny de la conducerea FP.

Deşi urma să părăsească FP, Konieczny trebuia să rămână Director al departamentului Speciality Strategies din cadrul Templeton Emerging Markets Group, însă, recent, el şi-a anunţat colaboratorii că părăseşte postul.

Franklin Templeton Investments a comunicat, în ianuarie, că Mark Mobius, preşedintele executiv al Templeton Emerging Markets Group, a renunţat la funcţie, după trei decenii de activitate în firmă.

În februarie, la cea mai recentă conferinţă a FP, Greg Konieczny, a spus că listarea Hidroelectrica la bursă ar putea avea loc anul viitor, dar acest lucru depinde de momentul în care Guvernul va demara acest proces. De asemenea, aces-ta a precizat că, în opinia sa, Complexul Energetic Oltenia este "la limita de supravieţuire". Ulterior acestor afirmaţii, CE Oltenia, a replicat că se află, în acest moment, într-o situaţie stabilă din punct de vedere financiar, solvabilitatea şi lichiditatea situându-se în limite normale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb