GRINDEANU, DESPRE ÎNCASĂRILE LA BUGET:  "Dacă facem comparaţie, prima jumătate din martie 2017 faţă de 2016, lucrurile stau foarte bine"

A.C.
Macroeconomie / 27 martie 2017

Sorin Grindeanu (Sursa foto: Facebook)

Sorin Grindeanu (Sursa foto: Facebook)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, referitor la întâlnirea pe care a avut-o în cursul dimineţii cu ministrul Finanţelor şi reprezentanţii ANAF, că a fost o întânire de lucru şi că vor fi făcute evaluări, precizând că situaţia încasărilor la buget pe prima jumătate a lunii martie este foarte bună comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Sorin Grindeanu a declarat: "E o întâlnire obişnuită de lucru, eu am spus că o să am aceste întâlniri săptămânal pe două domenii: pe ceea ce înseamnă ANAF şi Ministerul Finanţelor şi un alt domeniu, cel al fondurilor europene, unde monitorizez progresul pe care îl facem. E o întâlnire obişnuită de lucru, m-au informat care e stadiul implementării celor 14 măsuri, termenul e jumătatea lunii aprilie. De asemenea, am discutat de posibile eventuale propuneri legislative pentru îmbunătăţirea activităţii".

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Finanţelor, pentru că au apărut zvonuri că ar fi probleme în ceea ce îl priveşte pe Viorel Ştefan, Grindeanu a răspuns că miniştrii sunt monitorizaţi şi vor fi evaluări "când este cazul".

Grindeanu a spus, citat de News.ro: "O să văd apropo de măsurile pe care trebuie să le ia, nu doar ANAF, împreună cu Ministerul Finanţelor, facem evaluări. Nu pot să speculez zvonuri. Zvonurile acestea nu au plecat de la Guvern şi nici n-o să fac acest lucru, dar fiecare din aceşti miniştri sunt monitorizaţi apropo de cum implementează planul de guvernare şi o să facem evaluări atunci când va fi cazul".

În privinţa datelor referitoare la încasările din primele două săptămâni ale lunii martie, premierul a spus: "Dacă facem prima jumătate a lunii martie 2017 faţă de prima jumătate din 2016 pe luna martie, deci aceste două săptămâni, lucrurile stau foarte bine. Mult peste un miliard jumate, ceva de acest tip faţă de 2016.

Premierul a propus să se "tragă linie în 31 şi să se observe cum va fi".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ... D-le Grindeanu imulteste valoarea de 1/2 incasata in luna martie cu cate jumatati de luni au mai ramas pana la afarsitul anului si ai sa vezi ca o sa intri in EXCEDENT Bugetar ....

    Si sa stii ca toti aia intervievati de la Vox Populi o sa te creada...... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb