Groupama extinde opţiunea de avizare a daunelor online pentru toate produsele Non-Auto

G.U.
Bănci-Asigurări / 9 decembrie 2021

Groupama extinde opţiunea de avizare a daunelor online pentru toate produsele Non-Auto

Groupama, unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, a implementat o nouă soluţie online de gestionare a procesului de daune, de la avizare până la închiderea dosarului, pentru produsele din categoria Bunuri, Locuinţă, Răspundere Civilă, Transport, Agro şi Riscuri Speciale, informează compania într-un comunicat remis redacţiei. Noua funcţionalitate vine în completarea serviciilor online de avizare a daunelor, disponibile pentru asigurarea de locuinţă cu extra acoperiri şi produsele din categoria Auto şi Viaţă (CASCO şi asigurarea de răspundere civilă auto RCA, asigurări de viaţă).

Soluţia a fost implementată şi dezvoltată în Salesforce Service Cloud, lider global în piaţa soluţiilor de gestionare a relaţiilor cu clienţii. Aceasta este disponibilă pe site-ul groupama.ro şi poate fi accesată de clienţii care doresc să deschidă un dosar de daună. Transmiterea documentelor şi a fotografiilor se poate face online, iar comunicarea se realizează prin e-mail, SMS sau apeluri telefonice, reducându-se astfel timpul necesar pentru instrumentarea unui dosar de daună. În medie, durata avizării unei daune în mediul online, prin noua soluţie implementată de Groupama, este de 5 minute.

"Una dintre priorităţile noastre este creşterea eficienţei în tot ceea ce ţine de procesul de gestionare a daunelor, atât din perspectiva clienţilor, dar şi a echipei noastre. De altfel, Groupama a fost primul asigurător din România care a introdus soluţii precum constatarea daunelor la distanţă sau opţiunea de notificare a daunelor online, ca modalităţi de a rămâne aproape de clienţii noştri şi a le livra produse şi servicii simple şi predictibile. De data aceasta e vorba despre extinderea opţiunii de avizare a daunelor online pentru toate produsele din categoria Non-Auto. În acest fel, creştem gradul de transparenţă şi reducem timpul de instrumentare a daunelor, iar lucrul acesta vine atât în avantajul clienţilor noştri, cât şi al colegilor noştri care sunt implicaţi în proces" a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama.

Extinderea opţiunii de avizare a daunelor online pentru toate produsele Non-Auto vine în completarea unor soluţii inovatoare introduse de Groupama pe piaţa din România, în scopul dezvoltării unor servicii cât mai simple, intuitive şi uşor de folosit. Printre ele se numără şi Video Asist, serviciul de constatare a daunelor şi realizare a inspecţiilor de risc de la distanţă, semnarea electronică a contractelor de asigurare sau efectuarea plăţilor online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb