GRUP FEROVIAR ROMÂN: George Dinu preia funcţia de Chief Financial Officer

M.A.
Companii / 25 iulie 2019

George Dinu

George Dinu

Grup Feroviar Român îşi consolidează echipa financiară prin recrutarea lui George Dinu în rolul de Chief Financial Officer (CFO), cu responsabilităţi de coordonare la nivelul întregului grup prezent în acest moment în 10 ţări europene, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Gruia Stoica, Preşedintele Grupului GRAMPET, adeclarat: "Mă bucur să aducem în echipa de management un om de calibrul lui George, având în vedere complexitatea şi rigoarea financiară pe care o implică o companie multinaţională cum este GRAMPET. George vine cu peste 20 de ani de experienţă, din care jumătate în cadrul unor companii de consultanţă Big4. Am încredere că preia o echipă bine pregătită şi talentată, pe care o va ajuta să crească, păstrând aceleaşi standarde de guvernanţă corporativă şi bune practici la care se aliniază toate departamentele noastre, în toate ţările în care suntem prezenţi".

De-a lungul carierei, George Dinu şi-a asumat roluri de management în departamente de Contabilitate, Controlling, Managementul Finanţelor sau Consultanţă financiară din multinaţionale de top.

"Sunt onorat să fac parte dintr-o echipă de management care a demonstrat în timp că dezvoltarea unei afaceri româneşti la nivel regional, dar şi internaţional nu numai că este posibilă, dar este şi de un real succes. Prin urmare mă alătur acestei echipe cu încrederea că pot avea o contribuţie importantă în atingerea obiectivelor curente şi viitoare ale Grupului GRAMPET," a spus George Dinu.

Înfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, GRAMPET este prima multinaţională fondată în România şi cel mai mare grup feroviar şi operator logistic privat din Europa de Sud-Est.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb