Grup Servicii Petroliere a semnat un contract de foraj petrolier pe platforma continentală a Tunisiei

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 6 iulie 2016

Grup Servicii Petroliere a semnat un contract de foraj petrolier pe platforma continentală a Tunisiei

Grup Servicii Petroliere (GSP), membră a GSP Holding, a încheiat un contract pentru furnizarea de servicii de foraj marin pe platforma continentală a Tunisiei, care vor fi efectuate de platforma mobilă de foraj petrolier GSP Jupiter, potrivit unui comunicat al companiei.

Reprezentanţii societăţii susţin că, la bordul platformei GSP Jupiter, se pun la punct ultimele detalii în vederea bunei desfăşurări a operaţiunilor de foraj, aceasta aflându-se în prezent în Limassol, Cipru. Platforma de foraj va fi transportată în cel mai scurt timp la locaţia de lucru, urmând să sape cel puţin o sondă, conform contractului.

"Noul contract îi permite companiei GSP să îşi menţină prezenţa în sudul Mediteranei, aceasta fiind una dintre pieţele de mare interes pentru operaţiunile pe care compania noastră le desfăşoară. În contextul actual, de uşoară revenire a pieţei, suntem interesaţi în primul rând de restabilirea relaţiilor contractuale cu foştii parteneri. Cu atât mai mult ne bucură faptul că am câştigat acest nou contract cu Numhyd după campania de foraj derulată pe platforma continentală a Tunisiei în 2011 şi 2012", a declarat Gabriel Comănescu, preşedinte şi CEO al GSP.

Înfiinţată în 2003, Numhyd derulează activităţi de explorare şi producţie de petrol şi gaze naturale în Tunisia şi Algeria. Este deţinută şi gestionată în comun de către Societatea Tunisiană de Activităţi Petroliere (ETAP) şi Compania Naţională Petrolieră din Algeria (Sonatrach), ambele companii de stat. Fiecare dintre cele două companii de stat amintite deţin 50% din acţiunile Numhyd.

Grup Servicii Petroliere (GSP) operează o flotă care cuprinde instalaţii mobile de foraj marin (platforme de foraj), nave de asistenţă, nave de construcţii, macarale plutitoare de mare tonaj, o flotă ROV şi un sistem de scufundare în saturaţie. GSP este membru al GSP Holding, un furnizor de servicii integrate pentru industria de petrol şi gaze.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb