Grupul BRINEL

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 mai 2007

Grupul BRINEL se extinde in Sibiu, prin achizitionarea pachetului majoritar al companiei Promedia Sibiu. Este un pas strategic facut de BRINEL pentru a fi mai aproape de clientii sai, pentru a le oferi solutii IT &C complete la standardele de calitate impuse de leaderii mondiali. Reprezentantii celor 2 companii nu au facut publice detaliile tranzactiei, dar s-au aratat deopotriva optimisti privind viitorul acestui parteneriat.

"Vom oferi beneficiarilor nostri mai mult decat tehnologie. Vrem sa fim aproape de ei, sa le intelegem cat mai bine nevoile si sa le oferim solutia potrivita, atat in ceea ce priveste tehnologia care eficientizeaza business-ul, cat si in ceea ce privesc solutiile de business management", ne-a declarat Marcel Borodi, CEO&President al grupului BRINEL. "Dorim sa avem in Sibiu replica diviziei Solution Provider a companiei BRINEL, iar acest lucru poate fi accelerat prin achizitia unei companii care intelege piata si are competente si atitudine asemanatoare grupului BRINEL. Iar Promedia Sibiu este optiunea ideala. Impreuna vom reusi sa fim catalizatorul pentru evolutia companiilor dinamice, in fiecare stadiu de dezvoltare ", a mai declarat Marcel Borodi.

"Asocierea cu BRINEL este deosebit de benefica pentru noi. Piata noastra evolueaza rapid, iar stadiul de dezvoltare la care am ajuns necesita incheierea unui parteneriat strategic. Din acest punct de vedere, oferta companiei BRINEL a fost mai mult decat oportuna. Este o companie recunoscuta in Romania pentru furnizarea de solutii care aduc valoare si pentru seriozitatea cu care isi trateaza clientii", ne-a declarat Victor Muresan, directorul general al companiei Promedia Sibiu.

Compania BRINEL intentioneaza in acest an sa investeasca in integrarea echipei din Sibiu in cadrul grupului, dar si in dezvoltarea profesionala a acesteia, pentru a fi in concordanta cu statutul ridicat cerut de parteneriatele cu HP, MICROSOFT, IBM, CISCO,MOTOROLA, MGE, INTEL . Intrebat de asteptarile pe care le are BRINEL de la compania nou achizitionata pentru acest an, Marcel Borodi a precizat ca datorita gradului ridicat de dezvoltare al Sibiului, se asteapta ca in maxim 2 ani, cifrele sa fie comparabile cu cele realizate in Oradea si Cluj . " Nu venim ca sa concuram companiile locale. Venim sa completam un gol din piata pe partea de solutii complexe si sa fim mai aproape de unii dintre cei mai loiali beneficiari ai nostri care au sediul in zona," a mai adaugat Borodi.

Grupul BRINEL nu este la prima achizitie de companii. A inceput cu achizitionarea in 1996 a Centrului de Informatica "CIM" sa din Cluj . In 2002- 2003 a achizitionat alte 2 companii de IT din Oradea: Ro et Co International - Value Added Reseller si Informatica Oradea specializata in dezvoltarea de software si training.

Brinel este lider de piata cu sediul central in Cluj, singurul integrator de solutii informatice din afara Bucurestiului, care are capabilitatea sa satisfaca, oriunde in Romania, cerintele de Business Technologies ale organizatiilor, prin reteaua nationala de 40 de parteneri si sucursalele proprii. Portofoliul Brinel cuprinde peste 500 de clienti activi si a avut in anul 2006 o cifra de afaceri de 19,5 milioane de EUR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb