Grupul DENT ESTET anunţă achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al clinicii KronDent din Braşov

J.P.
Piaţa de Capital / 21 decembrie 2020

Grupul DENT ESTET anunţă achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al clinicii KronDent din Braşov

Grupul de clinici DENT ESTET anunţă semnarea contractului de achiziţie pentru pachetul majoritar de 60% din acţiunile KronDent S.R.L, clinică de paradontologie-implantologie şi medicină dentară cu sediul în Braşov, conform unui comunicat trimis redacţiei.

DENT ESTET, parte din grupul MedLife, ajunge astfel la un portofoliu de 11 clinici, dintre care 7 clinici în Bucureşti (4 pentru adulţi, 2 exclusiv pentru copii şi o clinică dedicată adolescenţilor), 2 în Sibiu (adulţi şi copii) şi o clinică în Timişoara (copii şi Divizia de Ortodonţie, AOD). Portofoliul DENT ESTET este completat de 3 centre integrate de radiologie digitală, primul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie şi un laborator dentar digital, Aspen.

KronDent S.R.L activează pe piaţa de servicii stomatologice din Braşov din anul 2008, clinica având 5 unituri dentare şi înregistrând în anul 2019 o cifră de afaceri de aproape 4,6 milioane de lei.

Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET: "DENT ESTET a fost atras de reputaţia şi renumele clinicii KronDent, deţinută de dr. Codruţa Ciurescu, medic specialist parodontologie, implantologie şi chirurgie orală. Am planificat încă din 2019 preluarea clinicii din Braşov, ca parte a strategiei de dezvoltare teritorială a grupului, însă situaţia epidemiologică din ţară a amânat momentul finalizării tranzacţiei. Suntem mulţumiţi că modelul nostru de business, deja recunoscut pe piaţa naţională, va putea fi aplicat şi dezvoltat în cadrul clinicii din Braşov, pentru ca pacienţii să primească acelaşi nivel de excelenţă al serviciilor pe care îl cunosc şi îl aşteaptă de la noi."

"Preluarea clinicii noastre de către grupul DENT ESTET reprezintă un pas important în dezvoltarea KronDent, clinică specializată în paradontologie-implantologie şi medicină dentară. În timp, am reuşit să formăm o echipă de medici solidă, performantă şi unitară, cu cea mai mare experienţă în lasere în medicina dentară din România, şi suntem mândri că aceste calităţi au fost recunoscute de leadeshipul DENT ESTET care a considerat clinica KronDent un partener redutabil în zona centrală a României", a declarat dr. Codruţa Ciurescu, fondator KronDent şi medic stomatolog cu competenţă în parodontologie, implantologie şi chirurgie orală, absolventa unui Master în ştiinţe laser în medicina dentară, la Universitatea RWTH din Aachen (Germania).

Pentru perioada următoare, grupul DENT ESTET vizează, de asemenea, deschiderea la Braşov a unei clinici DE 4 KIDS, destinată exclusiv copiilor, după modelul celor existente în Bucureşti şi Sibiu.

"De la începutul colaborării noastre, în 2016, DENT ESTET s-a dezvoltat susţinut, atingând în aceşti ani rezultate financiare foarte bune şi mărindu-şi portofoliul de clinici deţinute. Prin tranzacţia de astăzi, DENT ESTET continuă să se dezvolte în mod natural şi eficient. Fiecare decizie strategică pe care o luăm are obiectivul de a consolida imaginea pe care grupul de clinici şi-a creat-o în cei aproape 22 de ani de existenţă. Planurile MedLife şi DENT ESTET pentru anul 2021 sunt optimiste şi îndrăzneţe: avem încredere că împreună vom ajunge la o reţea de clinici de stomatologie naţională", a declarat Mihai Marcu, CEO şi Preşedinte MedLife Group.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce misto. Cred ca dai o caruta de bani aici ca sa scoti un dinte.

    Alti jecmanari 

    1. Cine te obliga sa mergi la ei cand piata e libera si poti recurge la servicii ieftine ?

      Servicii de stomatologie ieftine sunt peste tot disponibile, chiar in weekend am vazut un cabinet in cadrul unei hale dintr-o piata agro-alimentara din sector 1, Bucuresti. La parter vindeau geci si carne, la etaj stomatologie.

      In loc sa te-nfierezi singur, mai bine luai niste actiuni Medlife, care detine majoritar Dent Estet, acum cateva luni si intre timp scoteai si banii de servicii stomatologice, fie ele ieftine sau scumpe. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb