Grupul Edenred deschide un centru internaţional de inovaţie digitală în România

L.I.
Miscellanea / 8 mai 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Grupul Edenred, lider mondial în soluţii de plăţi pentru lumea muncii, a anunţat astăzi, în cadrul unei întâlniri cu presa, lansarea unui centru de inovaţie digitală în România, unde vrea să angajeze 200 de specialişti în doi ani, scrie News.ro.

"Edenred Digital Center va fi un hub internaţional pentru grup, pentru inovaţie şi proiecte strategice în IT", au anunţat astăzi, reprezentanţii companiei, în cadrul unei întâlniri cu presa, fără a preciza care este valoarea investiţiei.

În următorii doi ani, Edenred îşi propune să recruteze în România 200 de profesionişti IT, care vor dezvolta platforme globale şi soluţii pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume, mai informează News.ro.

"Centrul Digital Edenred nou-creat în România va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluţii şi platforme pentru diversele sucursale ale grupului din întreaga lume. Liderii digitali din Centrul Edenred vor juca un rol principal în design, implementare şi management pentru platformele Edenred, Proiectele nu vor fi limitate la dezvoltare şi execuţie. Centrul va lucra pe proiecte cum ar fi Aplicaţiile Mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, construind o aplicaţie mobilă globală 'best in class' pentru plăţi digitale", spun reprezentanţii Edenred, conform News.ro.

Edenred Digital Center va fi o sursă de inovaţie tehnologică şi de leadership în IT pentru filialele Grupului din Europa şi din restul lumii.

"Edenred speră să atragă cele mai bune şi mai strălucite minţi din IT din Bucureşti. Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajaţi în cadrul Centrului şi intenţionăm să avem 200 de angajaţi până la sfârşitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi şi echipe globale şi vor lucra cu cele mai noi tehnologii", spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer.

Edenred Digital Center derulează în prezent recrutări pentru 50 de roluri cum ar fi Mobile Tech Leads, Senior şi junior developers, Build Release Managers, Project Managers, Cloud Leaders şi Infrastructure Security Engineers.

Grupul Edenred conectează 830.000 de clienţi corporativi, 47 de milioane de utilizatori şi 1,7 milioane de comercianţi parteneri în 46 de ţări.

Grupul a gestionat în 2018 peste 2,5 miliarde de tranzacţii, efectuate de utilizatorii soluţiilor Edenred de Beneficii pentru angajaţi (carduri şi tichete de masă, de vacanţă, de cultură, sport, well-being, cheltuieli medicale sau de îngrijire a copiilor), soluţii pentru Flote şi Mobilitate (carduri de tarnsport, combustibil, taxe de drum etc.) sau soluţii complementare, reprezentând un volum de business de peste 28 miliarde euro, dintre care 80% digital, mai scrie News.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb