Grupul Etex finalizează achiziţia expertului în izolaţie URSA

G.D.
Companii / 21 iulie 2022

Jochen Friedrichs, CEO al URSA

Jochen Friedrichs, CEO al URSA

Etex, producător global de materiale de construcţii şi pionier în domeniul construcţiilor uşoare, îşi îmbogăţeşte gama de produse şi soluţii oferite clienţilor prin achiziţia URSA, conform unui comunicat remis redacţiei. Prin adăugarea URSA în portofoliu, Etex îşi extinde capacitatea de a oferi soluţii şi materiale pentru construcţia de spaţii de locuit mai sigure, sustenabile şi inteligente.

"Brandul URSA oferă o gamă largă de soluţii de izolare pentru anveloparea clădirilor, dar şi tavane şi pereţi despărţitori pentru interioare. URSA împărtăşeşte multe dintre valorile Etex, inclusiv sustenabilitatea, eficienţa modelului de afaceri , management şi echipe puternice şi implicate. Produsele şi soluţiile Etex şi URSA abordează unele dintre megatendinţele momentului cu impact asupra lumii noastre, în special încălzirea climatică şi deficitul de resurse", a declarat Jochen Friedrichs, CEO al URSA şi noul sef al Diviziei de Izolaţii la Etex.

"URSA este un brand cu notorietate pe piaţa materialelor de construcţii care aduce valoare adăugată portofoliului nostru, alături de Siniat, Promat şi Equitone. Această achiziţie răspunde cerinţelor din ce în ce mai complexe ale pieţelor, în special din zona Europei de Sud-Est, unde sunt solicitate oferte complet integrate. În următoarea perioadă, alături de colegii de la URSA, ne vom concentra pe a identifica cele mai bune variante de a răspunde acestor nevoi. Sustenabilitatea este o direcţie strategică pentru Etex, iar noi ne vom concentra eforturile pentru a continua să oferim produse sustenabile şi performante clienţilor noştri", a declarat Andrei Popa, Country Sales Manager Romania & SEE Etex Siniat Building Performance.

Materialele de izolare joacă un rol esenţial în vederea obţinerii eficienţei energetice, un deziderat la nivelul continentului european unde doar 25% dintre clădiri sunt eficiente energetic. Odată cu URSA, Etex adaugă o a cincea tehnologie portofoliului său şi confirmă ambiţia grupului de a deveni jucător global pe piaţa materialelor de construcţii uşoare si sustenabile. Tranzacţia a fost iniţiată la începutul anului şi a fost finalizată la începutul lunii iunie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb