Grupul farmaceutic Actavis a devenit Allergan Plc

Elena Deacu
Companii / 16 iunie 2015

Grupul farmaceutic Actavis anunţă schimbarea numelui în Allergan plc, iar de astăzi acţiunile sunt tranzacţionate la Bursa din New York cu simbolul AGN.

Totodată, compania are o nouă identitate vizuală şi un nou logo.

Schimbarea numelui companiei a venit ca urmare a achiziţiei, în martie 2015, de către Actavis a companiei Allergan, acţionarii grupului aprobând rebrandingul în iunie 2015.

Achiziţia Allergan de către Actavis a creat un grup farmaceutic în top 10 mondial după venituri, lider în rândul companiilor care au adoptat un nou model de business - Growth Pharma.

"Astăzi este o zi foarte importantă pentru Allergan şi pentru cei 30.000 de angajati de la nivel mondial, care ne-au ajutat să ajungem în acest moment special", a declarat Brent Saunders, CEO şi Preşedinte al Allergan.

"Prin adoptarea numelui Allergan ne asigurăm că identitatea noastră corporatistă reflectă transformarea companiei noastre la nivelul industriei farmaceutice şi poziţia noastră de companie dinamică, cu un nou model de business, lider pe nişa Growth Pharma. Sub noul nume şi cu noua identitate, ne-am trasat o nouă direcţie, încurajându-ne angajaţii din întreaga lume să fie îndrăzneţi în modul cum gândesc şi acţionează şi să răspundă rapid pentru a îndeplini nevoile medicilor, pacienţilor şi clienţilor noştri", a menţionat domnia sa.

Allergan a iniţiat o campanie de rebranding prin care toate diviziile operaţionale şi comerciale de la nivel mondial vor adopta la noul nume.

Allergan plc (NYSE: AGN), cu sediul în Dublin, Irlanda, este o companie farmaceutică globală unică, lider într-o nouă nişă a industriei - Growth Pharma. Allergan se focusează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea de medicamente inovatoare, generice şi OTC-uri de calitate înaltă şi produse biologice pentru pacienţii din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb