Grupul Nobis dezvoltă un proiect cu vile în Pipera

S.B.
Companii #Construcţii / 23 iulie

Grupul Nobis dezvoltă un proiect cu vile în Pipera

Grupul imobiliar Nobis, deţinut de antreprenorul Marius Buşu, care a dezvoltat peste 2.000 de locuinţe în Bucureşti şi împrejurimi în ultimii 20 de ani, va finaliza în trimestrul patru al acestui an prima fază a proiectului rezidenţial de lux Nobis Gardens, care are o valoare totală estimată la 28 de milioane de euro.

Nobis Gardens va reuni 28 de vile de lux, amplasate în imediata apropiere a Lacului Pipera, pe Drumul Bisericii, a doua fază urmând a fi finalizată până la jumătatea anului 2025. Fiecare vilă are o structură cu parter şi două etaje şi suprafeţe utile care pornesc de la 302 metri pătraţi, unele dintre cele mai mari suprafeţe de pe piaţa locală, la care se adaugă terase cu suprafeţe cuprinse între 72 şi aproximativ 100 de metri pătraţi. În plus, fiecare vilă beneficiază de două locuri de parcare interioare şi o suprafaţă de teren liber de construcţie de cel puţin 300 de metri pătraţi.

Compania de consultanţă imobiliară SVN Romania a preluat integral procesele interne şi managementul dezvoltării Nobis Gardens dar şi ale viitoarelor proiecte pe care grupul Nobis le va construi, prin cadrul diviziei nou create SVN Romania | Construct, care oferă servicii de project management, antrepriză generală, monitorizare şi controlling financiar. Activitatea SVN Romania | Construct este coordonată direct de către Andrei Sârbu, CEO şi fondator al SVN Romania.

"În cele aproape două decenii de experienţă pe piaţa imobiliară locală, am acumulat în cadrul companiei o experienţă vastă în ceea ce priveşte procesele de modelare, proiectare, dezvoltare, construcţie şi monitorizare, fiind manageri de proiect pentru investiţii realizate de peste 800 de milioane de euro. Pe piaţa locală există o necesitate pentru servicii integrate de consultanţă de business, project management, antrepriză de construcţii şi vânzare, şi ne dorim ca în viitor să fim responsabili de managementul unui număr tot mai mare de proiecte", a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.

Nobis Gardens va fi un proiect eficient şi independent energetic, în urma implementării unui sistem inovator de pompe de răcire şi căldură cu aport de aer proaspăt şi prin utilizarea de panouri fotovoltaice.

"Pandemia Covid-19 a schimbat radical preferinţele cumpărătorilor de locuinţe: dacă proiectele compuse exclusiv din vile puteau fi numărate pe degete înainte de anul 2020, în prezent se finalizează mii de case şi vile în zonele limitrofe din nordul Bucureştiului, creşterea fiind de peste zece ori. Este un segment de piaţă în plină dezvoltare iar proiectele de lux, care oferă suprafeţe utile foarte mari şi un acces rapid şi facil către şcolile şi restaurantele de prestigiu din nordul Capitalei, sunt printre cele mai atractive", afirmă Alexandru Pricop, managing partner în cadrul SVN Romania.

Grupul imobiliar Nobis intenţionează să demareze în 2025 şi dezvoltarea unui proiect cu mai multe sute de apartamente, amplasat în zona Tineretului - Văcăreşti, aflat în faze avansate de proiectare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb