Grupul PM alege proiectul ELI Park 3 pentru noul hub de distribuţie din zona Bucureşti

G.D.
Companii / 9 august 2022

Grupul PM alege proiectul ELI Park 3 pentru noul hub de distribuţie din zona Bucureşti

Grupul PM, producător şi distribuitor de produse tehnice şi accesorii pentru tâmplărie termoizolantă, îşi dezvolta activitatea pe piaţa românească cu un nou centru de distribuţie în suprafaţă de 2.200 de mp la ELI Park 3, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Am atras în hub-ul dezvoltat de noi în zona Buftea-Chitila atât grupuri multinaţionale, cât şi companii locale, transformând ELI Park Bucharest într-o veritabilă comunitate de business, cu peste 20 de chiriaşi. Ne bucură încrederea acordată de către Grupul PM prin alegerea proiectului nostru iar acest lucru reconfirmă că poziţionarea noastră în piaţă este cea corectă şi apreciată de către partenerii noştri", explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

ELI Park 3 este un proiect logistic, parte din hubul ELI Park Bucharest North West, dezvoltat de Element Industrial în zona Buftea-Chitila. Prima fază, în suprafaţă de 18.500 mp a fost livrată în această primăvară, fiind închiriată integral. Faza a doua, respectiv 30.000 mp, cu un grad de ocupare de peste 75%, are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului în curs. Tot în zonă, Element Industrial a livrat ELI Park 1, totalizând 50.000 mp.

"Activitatea de producţie a grupului se derulează în Turcia, cu centre de distribuţie în Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia. Pe piaţa românească după centrul de distribuţie de la Cluj-Napoca, am decis să deschidem unul şi la Bucureşti, în cadrul proiectului ELI Park 3, pentru a deservi cererea în creştere pentru produsele noastre. În alegerea noastră au contact atât locaţia şi calitatea clădirii cât şi, extrem de importantă, disponibilitatea forţei de muncă", spune Alexandru Vaida, director comercial în cadrul grupului, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb