Grupul Wizrom preia integral WizSalary

LARISA BĂNICĂ
Ziarul BURSA #Companii / 9 iulie 2015

De la dreapta, la stânga: Zemy Apfelbaum, managing director pe partea de dezvoltare Wizrom; Zohara Davidai, Preşedinte Wizrom; Adrian Bodomoiu, managing director pe partea operaţională Wizrom

De la dreapta, la stânga: Zemy Apfelbaum, managing director pe partea de dezvoltare Wizrom; Zohara Davidai, Preşedinte Wizrom; Adrian Bodomoiu, managing director pe partea operaţională Wizrom

Adrian Bodomoiu: "WizSalary ne va ajuta să creştem cifra de afaceri a acestui an cu 20%"

Grupul Wizrom, furnizor de soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele, controlează acum WizSalary 100%, după achiziţia cu bani lichizi a 52% din acţiunile deţinute de ceilalţi acţionari şi demarează o nouă etapă de dezvoltare, potrivit reprezentanţilor grupului.

Adrian Bodomoiu, managing director al grupului pe partea operaţională, a spus ca integrarea WizSalary în Wizrom nu va schimba nimic din politica grupului. "Vom păstra atât structurile actuale, cât şi activităţile desfăşurate în prezent. Nu schimbăm nimic, va fi aceeaşi echipă, coordonată de aceiaşi specialişti. Totuşi, estimăm că WizSalary ne va ajuta să creştem cifra de afaceri a acestui an cu 20%".

În legătură cu grupul Wizrom, domnia sa a estimat veniturile pentru prima jumătate a acestui an la 3,3 milioane de euro, fără a exista diferenţe semnificative comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014. "Ne-am propus să atingem 6,9 sau chiar 7 milioane de euro cifră de afaceri până la sfârşitul anului. Wizrom are 4007 clienţi şi 160 de angajaţi. În primul trimestru al acestui an am făcut angajări pe partea de consultanţă. Ca investiţii viitoare, ne propunem să achiziţionăm noi produse, în valoare de jumătate de milion de euro sau chiar mai mult", a continuat Adrian Bodomoiu.

Fondată în 1992, Wizrom are un total de peste 4.000 clienţi activi şi peste 34.000 de utilizatori. Grupul poate oferi un software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă, precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Statele Unite, Turcia, Croaţia, Austria, Germanis, Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele de parteneri locali.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb