GTC semnează un contract cu British Council, pentru a deschide un nou centru în City Gate South Tower

T.B.
Companii / 22 iunie 2023

GTC semnează un contract cu British Council, pentru a deschide un nou centru în City Gate South Tower

GTC România anunţă semnarea unui contract pe termen lung cu British Council, organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi oportunităţi educaţionale, pentru deschiderea unui centru educaţional în City Gate South Tower, în nordul Bucureştiului. Cu o suprafaţă de peste 430 de metri pătraţi, acesta este primul astfel de centru din noua strategie a British Council privind prezenţa sa în România. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară CBRE, lider global pe piaţa de servicii comerciale şi investiţii în real estate.

British Council are ca obiectiv să interacţioneze cu studenţii săi în locaţii cât mai accesibile pentru aceştia, vizând noi spaţii pe lângă sediul său tradiţional. Noul centru, situat în City Gate South Tower, răspunde cerinţelor actuale ale studenţilor, oferind locuri de parcare, spaţii moderne, proximitate faţă de zonele rezidenţiale şi diferite alte facilităţi.

Situat în Piaţa Presei Libere 3-5, în sectorul cu cele mai mari venituri din Bucureşti, cu peste 300.000 de locuitori, City Gate South Tower este o clădire spectaculoasă, cu certificare LEED GOLD. Clădirea beneficiază de mare vizibilitate şi accesibilitate din alte zone din oraş, atât datorită opţiunilor de transport în comun, cât şi a infrastructurii locale care o conectează atât cu centrul Bucureştiului, cât şi cu nordul oraşului. Complexul City Gate are şi una dintre cele mai mari parcări din oraş, cu peste 1000 de locuri.

"La British Council, ne angajăm să facilităm accesul membrilor noştri la serviciile pe care le oferim. Infrastructura, facilităţile şi amplasarea strategică a City Gate South Tower, susţinute de conexiuni la reţeaua rutieră şi de transport în comun, au făcut ca această clădire să devină o alegere optimă pentru noi atunci când am analizat unde să ne extindem prezenţa. Aspectul contemporan al turnului este completat de un design care ţine cont de accesibilitate şi de cele mai înalte standarde de siguranţă; toate acestea se aliniază foarte bine cu importanţa pe care British Council o acordă incluziunii, protejării şi creării unor medii de învăţare sigure şi inspirate. CBRE a fost un partener fantastic, care şi-a luat timpul necesar pentru a ne înţelege pe deplin nevoile şi pentru a le îndeplini. Expertiza lor a ieşit în evidenţă pe parcursul întregului proces şi sunt convins că ne-a ajutat să găsim cea mai bună soluţie pentru noi şi pentru clienţii noştri", a declarat Christopher Holmes, Director Teaching, British Council.

Complexul City Gate are în apropiere trei hoteluri importante, diverse opţiuni de retail, cum ar fi restaurante, magazine alimentare, sală de sport şi un centru medical. De asemenea, se află la 15 minute de principalul aeroport din Bucureşti - Henri Coandă.

City Gate este un hub pentru afaceri de succes, cu atmosferă care cultivă dezvoltarea şi productivitatea.

Complexul City Gate are o suprafaţă totală închiriabilă de 47.700 mp şi este format din două clădiri turn (parter + 18 etaje), situate în zona Piaţa Presei Libere. Certificarea LEED GOLD a ambelor turnuri atestă devotamentul GTC pentru creşterea durabilă, construcţia etică şi managementul activelor. Anul trecut, complexul a trecut printr-un proces de renovare amănunţit în urma unei investiţii de 3,5 milioane de euro. Clădirile au beneficiat de îmbunătăţiri atât în interior, cât şi în exterior, cu modernizarea zonelor principale de recepţie, şi diferitelor structuri şi facilităţi ale clădirilor.

Promovând oportunităţile educaţionale şi înţelegerea interculturală, cu peste 10.000 de studenţi în ultimii 2 ani, British Council va continua să-şi dezvolte strategia actuală pentru a se implica mai mult în relaţia cu studenţii săi de toate vârstele. Asistat tot de CBRE, British Council va deschide un al doilea centru de predare în Sectorul 6, într-o altă locaţie care este foarte bine conectată la infrastructura oraşului. Cele două noi centre îşi vor deschide porţile în toamna acestui an.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb