GTS Telecom investeşte peste 600.000 de euro în extinderea centrului de date

F.A.
Companii / 16 decembrie 2013

GTS Telecom, furnizor de servicii de telecomunicaţii bazate pe infrastructură, anunţă investiţii de peste 600.000 de euro în extinderea centrului de date din Bucureşti şi în platforma de cloud localizată în cadrul acestuia.

"Pe parcursul ultimului an, numărul contractelor pentru servicii de colocare şi de cloud de tip Infrastructura ca Serviciu (IaaS) furnizate de GTS Telecom în România a crescut semnificativ. Pentru a susţine această cerere în creştere, GTS Telecom şi-a extins cu 25% suprafaţa centrului de date şi a implementat o nouă platformă dedicată de cloud în Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă.

"Serviciile de cloud şi data center au fost o prioritate pentru noi în acest an şi continuăm să investim constant în portofoliul de servicii IT&C, astfel încât să punem la dispoziţia clienţilor noştri o gamă completă de servicii de comunicaţii şi infrastructură. Experienţa dovedită în domeniu ne asigură că vom continua să fim un partener de încredere pentru crearea, implementarea şi mentenanţa serviciilor de telecom şi a mediilor cloud, încurajând tendinţa de creştere a numărului de companii care utilizează serviciile de cloud pe plan local", a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

În luna noiembrie a acestui an Deutsche Telekom a achiziţionat GTS Central Europe, grupul din care face parte GTS Telecom. Tranzacţia face în prezent obiectul aprobărilor de reglementare, estimându-se încheierea acesteia în anul 2014. GTS şi Deutsche Telekom îşi vor desfăşura activităţile in mod independent până în momentul finalizării tranzacţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb