Guvernatorul New York-ului, acuzat de încă o fostă angajată de hărţuire sexuală

A.P.
Internaţional / 28 februarie 2021

Guvernatorul New York-ului, acuzat de încă o fostă angajată de hărţuire sexuală

O a doua fostă angajată a guvernatorului statului New York, Andrew Cuomo, l-a acuzat de hărţuire sexuală, învinuiri pe care guvernatorul le-a respins sâmbătă. De această dată este vorba de o fostă consilieră pe sănătate, în vârstă de 25 de ani, Charlotte Bennett, care a afirmat pentru The New York Times că guvernatorul a hărţuit-o sexual în primăvara lui 2020, conform AFP,citat de News.

Ea a a firmat că guvernatorul în vârstă de 63 de ani i-a adresat remarci, la începutul lui iunie, cu privire la faptul că este deschis legăturilor cu femei de 20 de ani, întrebând-o cum vede o astfel de diferenţă de vârstă.

Dacă Andrew Cuomo nu a încercat niciodată să o atingă, "am înţeles că guvernatorul voia să se culce cu mine şi m-am simţit oribil şi înspăimântată", a declarat Charlotte Bennett pentru The Times. Ea a adăugat că a vorbit cu şeful de cabinet şi cu consilierul juridic al lui Cuomo, care au transferat-o pe un alt post, într-o altă clădire. I-a convenit şi a decis să nu facă alte demersuri.

Într-un comunicat de sâmbătă seară, Cuomo a asigurat că "nu i-a făcut avansuri niciodată domnişoarei Bennett, nici nu a avut intenţia de a acţiona într-o manieră neadecvată". Dimpotrivă, el a precizat că a vrut să o susţină pe Bennett, care i-a mărturisit că a fost agresată sexual.

Guvernatorul, al cărui al treilea mandat expiră la sfârşitul lui 2022, a cerut "o analiză completă" a acestor acuzaţii, conduse de un fost judecător federal. "Cer newyorkezilor să aştepte rezultatele (...) înainte de a judeca", a subliniat el.

Este a doua oară într-o săptămână când guvernatorul democrat, care conduce statul New York de 10 ani, este acuzat de hărţuire sexuală: miercuri, o altă fostă consilieră, Lindsey Boylan, a afirmat, pe un blog, că a fost hărţuită pe când lucra pentru administraţia sa, din 2015 până în 2018. Astăzi, candidată la postul de preşedinte al Manhattan, Lindsey Boylan, 36 de ani, a declarat că guvernatorul a sărutat-o pe gură.

O purtătoare de cuvânt a guvernatorului a calificat drept "false"acuzaţiile lui Boylan. Organizaţia anti-agresiune sexuală Time's Up a reclamat o anchetă despre aceste acuzaţii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ii vine rândul și astuia.

    la noi cand vrei sa scapi de cineva ii faci un dosar din orice , la ei cu prostii din astea . sa suporte , ca doar ei au facut legile .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb