Guvernul va adopta OUG care îi obligă pe operatorii de jocuri de noroc să aibă sediul fiscal în România

T.B.
Politică / 2 octombrie 2023

Guvernul va adopta OUG care îi obligă pe operatorii de jocuri de noroc să aibă sediul fiscal în România

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat, la începutul şedinţei de luni a Guvernului, că Executivul va adopta, joi, ordonanţa de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România, conform news.ro.

De asemenea, legea aflată în Parlament prin care sunt scoase toate păcănelele în afara localităţilor va fi adoptată în procedură de urgenţă de către Legislativ. "Nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor. Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit, foarte clar - Nu au nici o şansă! S-a terminat!", a adăugat liderul PSD.

"În final, vreau să anunţ că voi merge înainte şi în privinţa reglementărilor jocurilor de noroc. Nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor şi vom da ordonanţă de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România. Legea aflată în Parlament prin care scoatem toate păcănelele în afara localităţilor va intra într-un regim de adoptare rapidă", a explicat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de luni a Guvernului.

Prim-ministrul a adăugat că este convins că autorităţile statului vor face lumină în legătură cu felul în care aceşti intermediari îi presează pe politicieni să ia decizii în favoarea industriei jocurilor de noroc. "Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit, foarte clar: Nu au nici o şansă! S-a terminat!", a mai spus liderul PSD.

"Sunt convins că autorităţile statului vor face lumină cu privire la modul în care aceşti intermediari vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii. Aşa cum au făcut şi în pandemie! Atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise, în timp ce bisericile erau închise! Eu le transmit, foarte clar: Nu au nici o şansă! S-a terminat!", a conchis Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Oare-il in concordanta cu angajamentele comue din statutl UE sau e data de ochii lumi:Am dorit dar nu ne lasa UE.Ajunge sa-l egaleze pe micul BOC care in calitate de profesor universitar de constitional,a obtinut frumoasa performanta de a primi cele mai multe refuzuri de la CCR

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb