Guvernul va juca rolul principal în integrarea serviciilor de sănătate în următorii cinci ani

F.A.
Companii / 28 martie 2011

Ţările din întreaga lume, indiferent de nivelul de dezvoltare economică, împărtăşesc părerea aproape unanimă că se pot realiza paşi uriaşi în integrarea serviciilor medicale în următorii cinci ani, cu guvernele naţionale preluând conducerea în coordonarea acestor eforturi, reiese dintr-un studiu realizat de KPMG International, arată un comunicat remis redacţiei.

Spirala costurilor şi demografia în schimbare - în special populaţia îmbătrânită la nivel global - reprezintă principalii catalizatori care stimulează integrarea, deşi influenţa acestora este diferită în ţările dezvoltate faţă de ţările în curs de dezvoltare. Integrarea1, care în prezent se aplică în mod neuniform în majoritatea ţărilor, este considerată de mulţi susţinători ai săi ca un mijloc eficient din perspectiva costurilor, care încurajează un concept emergent în domeniul sănătăţii conform căruia un program complet de servicii de sănătate care abordează întregul spectru al nevoilor populaţiei pe măsură ce aceasta avansează în vârstă, ar deveni ceva obişnuit.

"Dacă este corespunzător gestionată, integrarea serviciilor medicale ar putea conduce la o populaţie mai sănătoasă şi o economisire a banilor," a spus Dr. Mark Britnell, coordonator global al serviciilor de consultanta din domeniul sanatatii şi partener la KPMG din Marea Britanie. "S-a constatat că această integrare a avut drept rezultat reducerea numărului de spitalizări şi prevenirea întreruperii serviciilor."

Cincizeci şi doi la sută dintre respondenţii din ţările în curs de dezvoltare au indicat costurile în creştere ale serviciilor medicale drept principalul factor care va stimula integrarea spre deosebire de ţările dezvoltate unde costul nu a fost singurul factor critic - aproape o treime dintre respondenţi au considerat bolile cronice drept un alt factor cheie. Cu toate acestea, în timp ce majoritatea respondenţilor au spus că reglementările guvernamentale impun în prezent restricţii integrării, aproape 70 la sută au spus că guvernul naţional va prelua conducerea în stimularea integrării serviciilor medicale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb