Halep, revenire financiar - sportivă spectaculoasă

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 25 august 2015

Halep, revenire financiar - sportivă spectaculoasă

Simona Halep a reuşit să revină pe locul 2 în clasamentul WTA, infirmând previziunile pesimiştilor, care apreciau în primăvara că sportiva din ţara noastră se va scufunda în clasamentul celor mai bune jucătoare ale lumii. Se anticipa chiar o ieşire din "top ten". Luna august a fost una perfectă pentru Simona Halep, a reuşit să joace două finale, doar o accidentare şi forţa Serenei Williams împiedicând-o să câştige un nou trofeu, dar seria foarte bună a ajutat-o să o depăşească pe rusoaica Maria Şarapova în topul WTA.

Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-3, 7-6, de americanca Serena Williams în finala turneului de la Cincinnati. În urmă cu o săptămână, Halep a abandonat în ultimul act al Rogers Cup de la Toronto, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, la scorul de 6-7, 7-6, 0-3, din cauza unor probleme medicale. Pentru cele două finale jucate în această lună Halep a încasat aproximativ 500.000 de dolari.

Imediat după finala cu Williams, Halep şi-a manifestat dezamăgirea pentru pierderea unei noi finale: "Sunt tristă pentru că am pierdut. Am fost aproape, dar a ea a fost mai puternică. Am jucat un meci bun, cred. Am oferit un tenis bun, am fost agresivă cât de mult am putut. Am încercat să continui să lupt. A fost bine. Nu e uşor să-i returnezi serviciul. Am avut şanse de break, dar ea a servit bine în momentele importante. Cu ea trebuie să fii agresivă, să iei mingea repede, să loveşti puternic. Am făcut asta, dar am făcut şi greşeli, greşeli uşoare şi cu ea nu poţi face greşeli, pentru că vine şi te domină şi apoi nu mai ai nicio şansă. Am început să joc un tenis bun împotriva ei, cred".

Cunoscută pentru ritmul alert în care îşi schimbă antrenorii, Halep a vrut să arate că a făcut o schimbare şi în acest sens, mulţumind staff-ului cu care s-a pregătit (Darren Cahill, Teo Cercel, Răzvan Sabău şi Dragoş Ciauş) pe contul său de facebook: "Bineînţeles că simt amărăciune că am pierdut finala, dar nu pot spune că sunt tristă, deoarece am avut două săptămâni deosebite, cu un tenis frumos şi meciuri grele. Darren, îţi mulţumesc pentru faptul că îmi eşti alături şi pentru toate sfaturile! Mulţumesc Theo, Răzvan, Dragoş pentru susţinerea voastră! Am avut un public deosebit la fiecare meci". Uşor accidentată la coapsa stângă, Halep a decis să se retragă de la Connecticut Open, decizând să se pregătească exclusiv pentru US Open.

Primele zece poziţii în clasamentul de simplu WTA sunt ocupate de următoarele jucătoare:1. Serena Williams (SUA) 12.721 puncte; 2. Simona Halep (România) 6.130; 3. Maria Şarapova (Rusia) 6.035; 4. Caroline Wozniacki (Danemarca) 4.735; 5. Petra Kvitova (Cehia) 4.526; 6. Lucie Safarova (Cehia) 3.550; 7. Ana Ivanovici (Serbia) 3.500; 8. Karolina Pliskova (Cehia) 3.335; 9. Garbine Muguruza (Spania) 3.245; 10. Carla Suarez Navarro (Spania) 3.190. Celelalte jucătoare autohtone prezente în top 100 sunt: Irina-Camelia Begu se menţine pe locul 28 (1.622 de puncte), Monica Niculescu a coborât de pe 37 pe 40, Alexandra Dulgheru a urcat de pe 52 pe 5, iar Andreea Mitu se menţine pe poziţia 74.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cand o sa intelegeti ca mafia pariurilor "face si desface" totul ?... Ca rezultatele meciurilor sunt stabilite "in alta parte" ? Ca exista o omerta mondiala in sport ? Indivizi ca Dan Tan sau chinezul ala sunt in cardasie cu mafia transnationala ? Cautati , de pilda ,cartea lui Roger L.Martin : "FIXING THE GAME" !...Si multe altele... Cand un sportiv profesionist semneaza un contract el este deacord sa verse un comision mafiei si..."sa taca din gura" ! Antrenorii, maseurii, arbitri ,TOTI participa la omerta si sunt de acord cat sa "verse" fiecare... TOT sportul mondial este CANGRENAT !!!

    1. Sunt sigur ca e o conspiratie. Din toata lumea asta si-au gasit sa o combine doar pe Simona Halep, care s-a bagat in pariuri si combinatii si uite asa a ajuns pana pe locul 2. Si se mai si face ca pierde, ba cu Serena, ba cu aialalta.

      Sunt sigur ca si alelalte jucatoare romance ar vrea si ele sa fie in combinatie, dar nu stiu cum de nu s-au descurcat. La fel, saracele toate alea din top 100, nici una nu e asa de desteapta ca Halep, sa faca combinatii si sa ajunga pe locul 2.

      Nu zice nimeni ca nu sunt si interese ascunse si combinatii in sport. Dar nici sa ne uitam asa si sa vedem combinatii in toate partile 

      aha... acu" inteleg de ce a pierdut gigi et co cu sarbii si norvegienii...le da chinezu ala doaj' de milioane de euroi din pariuri. Domnu' anonim, ai practicat vreun sport la viata ta? Dupa cum vorbesti cred ca nu. Sportivii corupti nu au viata(de performanta) lunga, mai ales la sporturile individuale. Dau cateva tunuri si gata. Pentru ca isi pierd credibilitatea si nu mai valoreaza nimic pe taraba pariorilor. Au fost si in tenis cativa,.in special slavi dar pentru putin timp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb