Hamas spune că apa din Gaza este încă întreruptă

T.B.
Internaţional / 16 octombrie 2023

Hamas spune că apa din Gaza este încă întreruptă

Hamas a declarat luni că Israelul nu a reluat aprovizionarea cu apă pentru Fâşia Gaza, deşi s-a angajat să facă acest lucru, în timp ce un oficial israelian a răspuns că se furnizează apă într-o zonă din sudul ţării, informează reuters.

Israelul a încetat să furnizeze apă către locuitorii din Gaza, ca parte a unui asediu impus după ce oamenii înarmaţi Hamas s-au dezlănţuit în oraşele şi satele sale din sud pe 7 octombrie, transmite reuters. Conform sursei citate, Duminică, Israelul a declarat că, ca parte a unui acord cu Washington, îşi reia unele livrări.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne al Hamas, Eyad Al-Bozom, a declarat luni că nu a avut loc nicio reluare a furnizării de apă: "Locuitorii beau apă nesănătoasă, ceea ce reprezintă o criză gravă de sănătate ameninţă vieţile cetăţenilor", informează sursa menţionată.

Un consilier al ministrului israelian al Energiei şi Infrastructurii, Israel Katz, a declarat că se furnizează apă în comunitatea Bnei Sahila, lângă sudul Khan Younis, potrivit sursei citate. Asistentul a refuzat să detalieze cantitatea de apă furnizată, transmite reuters.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asa,si?E treba Israelului sa aprovizioneze cu apa si alimente populatia voastra?Prea v-ati obisnuit sa va sufle toata lumea in fund,bor.......r, asta in timp ce voi comiteti cele mai mari atrocitati!Evreii masacrati de voi n-au avut nicio sansa,acum va purtati de parca nimic nu s-a intamplat si de parca va este cineva dator cu ceva.Palestinienii nu trebuie evacuati din Gaza,trebuie sa se predea teroristii hamas in frunte cu seful lor!Doar atunci vor avea apa si electricitate,prea multe concesii trebuie sa faca lumea civilizata cu unii care traiesc in secolul al VII-lea.Nu se predau,trebuie vanati!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb