Hanwha Aerospace vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa

F.D.
Companii / 23 aprilie

Hanwha Aerospace vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa

Hanwha Aerospace intenţionează să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa, cu scopul de a furniza vehicule de luptă în cadrul programelor de înzestrare pentru a contribui la capacităţile de apărare ale Forţelor Armate Române şi la creşterea industriei locale de armament, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cea mai mare întreprindere din industria aerospaţială şi de apărare din Coreea de Sud, Hanwha Aerospace, este renumită pentru capacitatea sa remarcabilă de fabricare în domeniul apărării, pentru a satisface cererea globală în creştere pentru diverse sisteme de apărare, livrând comenzi de anvergură "înainte de termen" şi "în limita bugetului".

În baza acestor capacităţi de producţie şi competenţe, Hanwha Aerospace doreşte să demareze programe de localizare pentru a sprijini iniţiativele de modernizare a fortelor armate şi a sistemului de apărare, a declarat directorul executiv al companiei care gestionează relaţia cu România.

"Hanwha Aerospace se angajează să maximizeze beneficiile pentru industria românească de apărare prin diverse tipuri de programe de localizare, care includ producţia locală de echipamente de apărare, ocuparea forţei de muncă la nivel local, transferul de tehnologie şi înfiinţarea unui centru de excelenţă pentru operaţiunile de mentenanţă şi reparaţii.

Ne concentrăm pe integrarea capacităţii industriale româneşti în dezvoltarea de echipamente avansate de apărare personalizate pentru Forţele Armate Române. Includerea industriei româneşti în lanţurile largi de aprovizionare globală ale Hanwha Aerospace este unul dintre potenţialele beneficii pe care România le-ar putea obţine din această colaborare", a declarat Peter Bae, vicepreşedinte al Hanwha Aerospace Europe.

Obuzierul autopropulsat K9 TUNET şi maşina de luptă a infanteriei Redback (IFV) sunt soluţii optime pentru a consolida nevoile de securitate şi apărare ale României, precum şi pentru a creşte capacitatea industrială a ţării.

K9 TUNET, calibrul 155 mm/52, este cel mai popular sistem de artilerie din lume. Aproximativ 1.800 de unităţi ale artileriei cu şenile sunt operate de nouă ţări, inclusiv cinci membre NATO - Polonia, Norvegia, Estonia, Finlanda şi Turcia. Cifra reprezintă peste 50% din cota de piaţă globală a obuzierelor autopropulsate pe şenile.

Ales recent de Australia, Redback este cea mai modernă maşină de luptă din lume, oferind cea mai bună protecţie blindată, mobilitate şi putere de foc din clasa sa. Vehiculul utilizează o serie de tehnologii inovatoare, inclusiv şenilele din cauciuc compozit, un sistem de protecţie activă "hard-kill" şi un afişaj transparent montat pe cască.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb