"Heineken" l-a adus pe Brad Pitt în România

Eli Roman
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 14 februarie 2006

Telespectatorii din ţara noastră au posibilitatea, începînd de la sfîrşitul săptămînii trecute, să urmărească noua reclamă Heineken care îl are în rolul principal pe Brad Pitt. Reclama de 60 de secunde a fost realizată de binecunoscutul regizor David Fincher, fiind difuzată pe posturile TV naţionale şi în sălile de cinema începînd cu 10 februarie 2006.

Reclama intitulată "Beer Run" (Fuga după bere) redă o situaţie amuzantă din viaţa reală, în care superstarul este urmărit de un grup de paparazzi în timp ce merge să cumpere un six pack de Heineken. Din fericire, acesta reuşeşte să scape şi, în cele din urmă, reuşeşte să savureze o bere Heineken rece ca gheaţa. Fidel reputaţiei şi stilului său inovator, David Fincher utilizează ultimele tehnici creative în domeniul cinematografic pentru a crea stilul vizual şi atmosfera unică a reclamei. Reclama a fost filmată în centrul oraşului Los Angeles, pe parcursul unei perioade de cinci zile, cu participarea a pes-te 250 de figuranţi care joacă rolul de paparazzi. Tuşa finală este dată de hitul clasic "Gimme Shelter" al formaţiei Rolling Stones. Conceptul reclamei a fost dezvoltat de David Fincher împreună cu Heineken, întreaga producţie fiind asigurată de compania americană "Anonymous Productions". Fincher şi Brad Pitt au mai colaborat împreună la două filme de succes internaţional: Seven şi Fight Club.

Reclama a fost lansată în SUA în timpul finalei SuperBowl, în urmă cu un an, şi a fost considerată de publicul larg una dintre cele mai creative şi memorabile reclame, emisiunea Good Morning America afirmînd că este una dintre "cele mai comentate" reclame.

De-a lungul timpului, Heineken a realizat reclame de notorietate cu actori de prim rang. John Travolta, Jennifer Anis-ton, Jay Z, John Cleese, Mike Meyers şi Ben Stiller au mai apărut în reclame Heineken, difuzate la scară mondială.

Marca Heineken face parte din portofoliul "Brau Union" România, alături de Gosser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau şi Bucegi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb