Hercesa lansează un nou proiect imobiliar în Capitală

V.G.
Companii / 17 noiembrie 2022

Hercesa lansează un nou proiect imobiliar în Capitală

Dezvoltatorul Hercesa România lansează un nou proiect imobiliar în Bucureşti, în zona Ghencea, lângă noul stadion polivalent Steaua, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Stellaris Residencias va avea 482 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere, primele urmând a fi date în folosinţă în ultimul trimestru al anului 2024.

Hercesa prezintă proiectul Stellaris Residencias în acest weekend (18-20 noiembrie), la Salonul Imobiliar Bucureşti, la Palatul Parlamentului, unde va expune la standul U17.

Stellaris Residencias va reprezenta o investiţie de 52 milioane de euro şi va fi livrat în patru faze, construcţia primei faze urmând a fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2024. Amplasat pe un teren de peste 11.000 de metri pătraţi, Stellaris Residencias dedică peste 60% din suprafaţă spaţiilor verzi şi de recreere, aducând un concept de quality living urban, cu spaţii verzi şi de relaxare generoase şi atent gândite, loc de joacă pentru copii, teren exterior de baschet, precum şi parcări subterane integrate.

În prima fază a proiectului vor fi livrate 129 de apartamente într-un bloc de 11 etaje: 89 de apartamente cu 2 camere, 28 de apartamente cu 3 camere şi 12 apartamente cu 4 camere. Complexul va avea 627 locuri de parcare subterane. Stellaris Residencias va include peste 1.800 mp de spaţii comerciale.

Având o localizare excelentă, cu infrastructură de transport, educaţie, sănătate şi relaxare, Stellaris Residencias este un complex gândit pentru a facilita un stil de viaţă urban, dinamic şi confortabil. Aflat la câteva minute de mers pe jos până la staţia de metrou Parc Drumul Taberei, proiectul integrează arhitectura inovatoare, precum şi standarde superioare pentru acces şi securitate, sustenabilitate şi dotări interioare. Toate apartamentele vor avea terase generoase, încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, aer condiţionat preinstalat în sufragerie şi tâmplărie exterioară din PVC.

Apartamentele de 2 camere vor avea suprafeţe totale utile începând de la 55,7 mp cu preţuri de lansare de la 86.700 euro+TVA, iar cele de 3 camere cu suprafeţe totale utile începând cu 78,4mp şi preţuri de lansare de la 127.500euro+TVA. Apartamentele de 4 camere vor avea suprafeţe totale utile începând cu 107,85 mp şi preţuri de lansare începând cu 178.400euro+TVA.

Stellaris Residencias este amplasat pe un teren de 13 hectare achiziţionat de Hercesa România în 2006, în asociere cu fondul de investiţii Bluehouse. O parte de circa 3.700 de metri pătraţi din teren urmează a fi cedată primăriei capitalei pentru amenajarea infrastructurii rutiere gândite în zonă.

"Stellaris Residencias va aduce un suflu nou în Bucureşti şi sunt mândru că Hercesa demarează această investiţie majoră, care va contribui semnificativ la evoluţia şi transformarea zonei Ghencea într-unul din polurile rezidenţiale moderne ale capitalei. În Stellaris Residencias armonizăm design, calitate şi preţuri accesibile, continuându-ne astfel implicarea pe termen lung în România, cu proiecte imobiliare la standarde de calitate şi design excelente", spune Alejandro Solano Gallego, Director General Hercesa International.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb