Herculane obţine al doilea premiu internaţional pentru SPA

T.B.
Miscellanea / 13 octombrie 2023

Herculane obţine al doilea premiu internaţional pentru SPA

O nouă victorie pentru industria SPA din România a fost înregistrată în această săptămână la Gala BalkanSpa Awards de la Belgrad, se arată într-un comunicat al Bacolux Hotels Romania, remis redacţiei.

Bacolux Afrodita Resort & Spa din Herculane a obţinut premiul "Best Spa Hotel" în cadrul Balkan Spa Summit ce a avut loc în Serbia şi a reunit în competiţie numeroase spa-uri şi hoteluri din ţările balcanice, transmite sursa citată.

Juriul internaţional, format din reprezentanţi a 5 ţări a luat în calcul la această categorie locaţia hotelului, echipamentele spa, renovările şi designul spaţiilor, calitatea apelor balneare, programele de spa şi terapii, dar şi politicile de marketing şi evaluările tour operatorilor pentru locaţiile aflate în competiţie, se mai arată în comunicat.

"Este o adevărată bucurie să primim acest semn de recunoştinţă pentru munca depusă de întreaga echipă. Imaginea pe care staţiunea se luptă de câţiva ani să o recâştige este acum mai aproape, cu fiecare recunoaştere de acest gen demonstrăm că în acest loc avem în continuare resursele şi serviciile pentru a redeveni perla Europei. La Herculum Spa ne-am dorit să aducem natura la interior, să valorificăm nu doar resursele naturale, ci şi istoria şi legendele, şi să recreăm un produs unic prin specificul locului", declară Laura Pătru, Bacolux Hotels România, informează sursa menţionată.

Acesta este al doilea premiu internaţional pentru Herculane din ultimii ani, cel dintâi fiind obţinut tot de Bacolux Afrodita Resort & Spa în 2019, când grupul a reuşit să aducă acasă premiul "Innovative SPA Concept" la Gala ESPA Innovation Awards din Croaţia, unde a câştigat în faţa altor 12 ţări europene titlul de concept inovativ de spa, potrivit sursei citate.

Herculum Spa din Herculane s-a remarcat prin design, terapiile inovatoare, dar şi prin propriul izvor de apă termală, arată datele comunicatului. Resortul este parte din grupul Bacolux Hotels România şi numără acum 16 premii pentru segmentul de spa, menţionează sursa precizată.

De menţionat totodată că investiţiile de acest gen din Herculane au adus o creştere constantă de turişti în ultimii ani şi au făcut din staţiune un loc care să fie din nou dorit de public, dar şi de investitori, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb