Hidrosind acuză ingerinţe ale administraţiei în activitatea sindicală

C.P.
Companii / 12 octombrie 2012

Sindicatul Hidrosind din Hidroelectrica acuză ingerinţe ale administraţiei în treburile organizaţiilor sindicale şi a anunţat că va întocmi plângeri penale administratorilor şi directorilor care vor face presiuni asupra liderilor de sindicat, asupra membrilor de sindicat şi asupra salariaţilor în general.

Într-un comunicat remis redacţiei, Hidrosind arată : "A fost supărare mare, dată de îndrăzneala Hidrosind de a avea alte păreri decât administratorul judiciar Euro Insol. Sarcina dată de administrator directorilor a fost să discute cu salariaţii şi să prevină orice gesturi incontrolabile şi iresponsabile, care pot să degenereze, sub sancţiunea desfacerii contractelor de muncă a liderilor de sindicat şi a directorilor din unităţile cu probleme sindicale. Li s-a cerut directorilor să dea un raport de activitate cu ce se întâmplă în sucursale, în mod special pe ceea ce pregătesc liderii de sindicat şi în ce măsură liderii de sindicat de la sucursale cuplează la planul criminal al lui Ilie Roşu, Decebal Sulea şi Nicolae Aurariu".

Hidrosind a făcut recurs la Curtea de Apel Bucureşti la decizia Tribunalului Bucureşti privind intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica. Hidrosind contestă motivele intrării în insolvenţă şi consideră că dacă judecătorii le vor face dreptate, Hidroelectrica nu va trebui să-i repună în drepturi pe "băieţii deştepţi" din energie.

Sindicaliştii mai afirmă: "Indiferent de cât suntem de comozi sau incomozi, de liniştiţi sau de revoltaţi suntem, considerăm că dacă nu ne vom spune răspicat opiniile vom pune în pericol nu doar locurile noastre de muncă ci şi ale celor care depind de Hidroelectrica. Insolvenţa Hidroelectrica a fost o stare creată abuziv şi prosteşte. Elegant şi civilizat este să lăsăm instanţa de judecată să se pronunţe liber".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ilie rosu+decebal sulea+nicolae aurariu+directorii care ii sustin mai lucreaza la Hidroelctrica?Daca da NU ESTE BINE D_LE BORZA!Vor submina cat vor putea pentru a putea fura in continuare.Pe ei nu-i verifica nimeni sau au imunitate?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb