HILS Development raportează o creştere de 28% a numărului de apartamente vândute în primele 6 luni ale anului

S.B.
Companii #Construcţii / 13 august

Bogdan Bălaşa, Manager General HILS Development

Bogdan Bălaşa, Manager General HILS Development

HILS Development anunţă rezultatele financiare în creştere pentru prima jumătate a anului 2024, pe fondul creşterii cu 28% a vânzărilor de apartamente noi în toate cele 6 proiecte finalizate sau aflate în diverse stadii de dezvoltare.

În această perioadă, compania anunţă că au fost contractate 356 de unităţi din cele 850 planificate pe întregul an 2024. Cel mai mare număr de unităţi vândute într-o singură tranzacţie, a fost de 39 de apartamente achiziţionate la HILS Republica, urmată de 30 de apartamente vândute în HILS Titanium. Cele mai multe apartamente vândute în această perioadă au făcut obiectul unor tranzacţii încheiate cu fonduri proprii ale cumpărătorilor (61%), urmate de cele achiziţionate cu credit bancar (22%) şi rate la dezvoltator (17%).

Şi în această perioadă se menţine tendinţa de revenire a clienţilor actuali ai HILS Development pentru a achiziţiona noi apartamente în comunităţile dezvoltate de companie. Astfel, 30% dintre actualii rezidenţi HILS Development au revenit în primul semestru al anului 2024 pentru a achiziţiona noi apartamente.

"Cele 6 proiecte lansate până în prezent consolidează o comunitate de peste 25.000 de locuitori. Continuăm să menţinem un ritm susţinut de peste 1000 de locuinţe finalizate anual, în linie cu strategia noastră de dezvoltare al cărei obiectiv este să creeze condiţii de locuire pentru un trai de calitate. Standardele şi ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus sunt realizabile datorită unui ecosistem complex şi a unei forţe de construcţie interne, dezvoltate în cei 19 de ani de experienţă în domeniul imobiliar-rezidenţial. Indiferent de dimensiunea sau locaţia proiectelor noastre, construim cu viziunea de a crea spaţii pentru viaţă, nu doar locuinţe, atât pentru clienţii noştri actuali, cât şi pentru generaţiile viitoare. Ne concentrăm pe a avea apartamente finalizate şi disponibile imediat, un aspect esenţial în decizia clientului de a se muta rapid. Aceasta este o parte importantă a strategiei noastre, care vizează menţinerea unui stoc constant de apartamente gata pentru mutare. În prezent, avem 400 de unităţi disponibile şi ne propunem să adăugăm aproximativ 150 de apartamente suplimentare până la sfârşitul anului, asigurând astfel clienţilor noştri garanţia unei livrări imediate." a declarat Bogdan Bălaşa, Manager General HILS Development.

Compania a continuat să dezvolte noi proiecte majore, printre care HILS Republica, HILS Sunrise şi HILS Titanium şi are finalizate alte trei proiecte - HILS Pallady, HILS Splai şi HILS Brauner, totalizând un portofoliu de aproximativ 2600 de locuinţe noi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb