H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

A.M.
Comunicate de presă #Construcţii / 19 iunie 2018

H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

H&M România, liderul pieţei locale de fashion, a închiriat 1.000 de metri pătraţi în Unirii View, cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureştiului, conform comunicatului remis redacţiei.

Retailerul de modă va prelua un etaj superior din Unirii View, în conformitate cu cerinţele sale de imagine corporativă şi cu o vedere uimitoare asupra centrului vechi al Bucureştiului.

"Cea mai populară marcă de modă din România îşi va stabili viitorul sediu în Unirii View, fapt care valideaza încă o dată proiectul ca fiind o proprietate de top pentru companiile de top cu un nivel bun de lichiditate financiară, se mai arată în comunicat.

Alegerea făcută de H&M România reprezintă o decizie pe termen lung şi este una extraordinară, atât pentru companie, care va avea un nou sediu foarte eficient şi cu un nivel ridicat de vizibiliitate, cât şi pentru angajaţi, care vor lucra în cea mai bună zonă din Bucureşti din punct de vedere al transportului şi infrastructurii generale", a declarat Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, responsabilă pentru strategia de închiriere şi managementul comercial al Unirii View.

Partiţionarea eficientă a spaţiului din Unirii View s-a potrivit perfect cu cerinţele complexe pe care H&M România le-a avut în ceea ce priveşte noul său sediu: un birou modern şi cu un nivel ridicat de eficienţă dar şi un spaţiu care să găzduiască un showroom unde să fie găzduite diferite efenimente pentru parteneri şi lideri de opinie.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piaţa Unirii, şi va fi finalizat în vara anului 2018. Unirii View va fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului, cu 19 etaje (73 de metri) şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi.

Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a aplicat şi obţinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016, mai transmite comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb