"Holcim" a investit 3,5 milioane euro într-o nouă staţie de agregate

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 19 noiembrie 2007

"Holcim" a investit 3,5 milioane euro într-o nouă staţie de agregate

Compania "Holcim" România a inaugurat, vineri, la Gligoreşti (comuna Luna), o nouă staţie de producere agregate minerale. Investiţia depăşeşte 3,5 milioane de euro. Aceasta este cea de-a cincea staţie de agregate deţinută şi operată de companie. Noua staţie deserveşte judeţele Cluj şi Mureş. Echipamentul de sortare, spălare şi concasare este fix, are o capacitate de procesare a balastului de 230 de tone/oră şi este produs de "SBM Mineral Processing" Austria.

"Datorită eforturilor susţinute ale colegilor implicaţi în acest proiect, am reuşit încă o dată să oferim soluţii locale pentru nevoile clienţilor noştri. Investiţia de la Gligoreşti aduce o tehnologie modernă, care permite producerea de agregate minerale de calitate controlată, în condiţii de siguranţă maximă în exploatare şi cu impact minim asupra mediului. Totodată, programul nostru de investiţii prevede reintegrarea amplasamentului, după exploatare, printr-o amenajare piscicolă" a declarat Markus Wirth, director general al "Holcim" România.

Staţia de producere agregate minerale de la Gligoreşti produce nisip, pietriş, balast şi refuz de ciur. Calitatea acestor produse este permanent verificată prin analize specifice efectuate de laboratoare autorizate şi dotate cu echipamente moderne.

În prezent, Holcim România oferă clienţilor săi produse de balastieră din cinci puncte de lucru - Râncăciov, Zărneşti, Braşov, Piscani şi Gligoreşti.

Compania investeşte, în acest an, 86 milioane de euro, într-o serie de proiecte privind modernizarea tehnologiei de producţie, protecţia mediului, dezvoltarea afacerii, sănătatea şi securitatea în muncă, proiecte sociale şi de resurse umane.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb