Holcim România achiziţionează General Beton România

G.D.
Companii / 8 iulie 2022

Bogdan Dobre, CEO Holcim România & Market Head Moldova

Bogdan Dobre, CEO Holcim România & Market Head Moldova

Holcim România a achiziţionat General Beton România, tranzacţia primind aprobarea autorităţii de concurenţă din ţara noastră, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Holcim caută în permanenţă oportunităţi de creştere, iar cu fiecare investiţie îşi propune să răspundă şi angajamentului "Net Zero", susţinând tranziţia către o lume care protejează viaţa planetei.

"General Beton România SRL este un astfel de exemplu, este o afacere de succes, cu tradiţie şi experienţă de peste 24 de ani pe piaţa din România, alături de care avem un parteneriat durabil, fiind şi unul dintre clienţii Holcim. Investim atât în extinderea operaţiunilor noastre, prin achiziţia General Beton, dar şi în creşterea capacităţilor de producţie existente prin investiţii majore în fabricile Holcim şi Somaco. Ca parte a angajamentului «Net Zero», avem aprobate proiecte care vizează producerea de energie verde, reducerea emisiilor de CO2, precum şi creşterea gradului de valorificare energetică a deşeurilor drept combustibili alternativi în fabricile noastre de ciment", a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim România & Market Head Moldova.

General Beton România S.R.L este unul dintre cei mai importanţi jucători locali din piaţa producerii şi comercializării de betoane, cu o vastă experienţă şi expertiză de peste 24 de ani în România, deţinând în prezent un număr de 8 staţii de betoane în principalele oraşe din România. De asemenea, General Beton România SRL este unul dintre clienţii alături de care Holcim România a construit o colaborare durabilă de-a lungul anilor. Reţeaua de staţii de betoane Holcim România va ajunge la 27 unităţi. Staţiile de betoane se află în judeţele Arad, Constanţa, Iaşi, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

General Beton România a raportat la finalul anului trecut o cifră de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro şi are aproximativ 160 de angajaţi. Compania a înfiinţat prima staţie de betoane în Timişoara, în anul 1998, fiind vorba despre o staţie ecologică, o noutate pentru zonă la acel moment. Ulterior, şi-a continuat extinderea staţiilor şi consolidarea portofoliului de produse, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb