Honeywell anunţă lansarea primului centru din Europa pentru securitatea operaţiunilor

Comunicate de presă / 9 decembrie 2021

Honeywell anunţă lansarea primului centru din Europa pentru securitatea operaţiunilor

Honeywell (Nasdaq: HON) anunţă lansarea primului centru din Europa pentru securitatea operaţiunilor (SOC), amplasat la Bucureşti. Activitatea centrului va fi concentrată pe detectarea, prevenirea şi gestionarea ameninţărilor cibernetice care pot afecta tehnologiile de lucru din domeniul industrial şi infrastructura de bază din domeniu. Centrul este deservit de experţi în securitate cibernetică pentru tehnologii operaţionale, deservind clienţi Honeywell din întreaga lume, în întâmpinarea nevoii în creştere de soluţii profesioniste de securitate cibernetică, conform unui comunicat remis redacţiei.

Din ce în ce mai multe companii industriale se confruntă cu o lipsă de expertiză internă pentru securitatea cibernetică sau dispun de fonduri limitate pentru creşterea echipelor. Soluţiile pentru tehnologiile de lucru - OT - gestionate de Honeywell oferă companiilor acces non-stop la instrumente de analiza datelor din domeniul securităţii cibernetice şi la experţi cu înalt nivel de specializare şi aptitudini diverse în domeniu, eliminând nevoia de a creşte alocările de resurse interne din partea companiilor.

"Suntem bucuroşi să putem inaugura centrul din Bucureşti, dată fiind baza de talente locale, calitatea infrastructurii de internet şi sprijinul autorităţilor locale", a declarat Ronald Binkofski, preşedintele Honeywell pentru Europa Centrală şi de Est. "Recent, centrul a primit certificarea ISO 20000-1, demonstrând că organizaţia noastră a investit în cei mai buni oameni, procese şi tehnologii pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru monitorizarea securităţii cibernetice şi capacitatea de răspuns în caz de incidente".

"Observăm că ameninţările cibernetice cu care se confruntă companiile industriale se accentuează, pe măsură ce atacatorii evoluează ca nivel de sofisticare şi sunt mai bine finanţaţi. Noul centru Honeywell, axat pe tehnologii pentru operaţiuni de lucru, va juca un rol cheie în sprijinirea companiilor industriale din întreaga lume în lupta împotriva creşterii numărului de atacuri cibernetice. Nu ne mai întrebăm azi dacă o companie va fi atacată cibernetic, ci când se va întâmpla acest lucru. Expertiza şi resursele cibernetice operaţionale din centrul Honeywell oferă companiilor avantajul necesar pentru minimizarea impactului atacurilor cibernetice, prin detectarea ameninţărilor şi capacitatea de răspuns rapid", a declarat Tom Hanson, ofiţer comercial la Ambasada SUA la Bucureşti, România, participant la evenimentul de lansare.

Centrul din Bucureşti consolidează reţeaua globală de soluţii de securitate cibernetică a Honeywell şi suplimentează capacitatea celorlalte centre, la nivel mondial, în furnizarea de soluţii regionale şi globale de securitate operaţională.

"Centrul din Bucureşti oferă companiilor industriale din Europa şi întreaga lume, de pe piaţa liberă, soluţii de securitate cibernetică pentru tehnologiile operaţionale, de tipul serviciului Honeywell Advanced Monitoring and Incident Response - AMIR (Capacitate avansată de gestionare şi monitorizare a incidentelor)", a declarat Jeff Zindel, vicepreşedinte şi director general, Honeywell Connected Enterprise Cybersecurity. "Clienţii au acces la o soluţie soft de securitate cibernetică, experţi şi manuale, plus îndrumări în procesul de remediere pentru detectarea, prevenirea, analiza, evaluarea şi coordonarea răspunsului la ameninţări".

Honeywell este prezentă în România din 1997, deţinând unităţi de producţie în Bucureşti şi Lugoj. Compania are câteva mii de angajaţi la nivel naţional. Operaţiunile sale acoperă trei domenii principale de activitate: soluţii de automatizare şi control, managementul proceselor industriale şi sisteme pentru industria aerospaţială şi de transport.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb