HORNBACH amenajează noul magazin din Cluj-Napoca

G.U.
Companii / 24 iunie 2021

HORNBACH amenajează noul magazin din Cluj-Napoca

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a dat startul amenajării unui nou magazin în România, la Cluj-Napoca, urmând ca acesta să fie inaugurat în luna iulie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Cel de-al optulea magazin al reţelei pe plan local va avea o suprafaţă de 23.000 de metri pătraţi, păstrând formatul utilizat de Hornbach pe piaţa din România, şi este amplasat pe un teren de aproximativ 4,1 hectare.

Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România, a declarat: "Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, atât pe plan local, cât şi internaţional, noul nostru magazin va urma standardele de calitate germană. Astfel, vom veni în întâmpinarea clujenilor cu un sortiment vast de aproximativ 55.000 de articole mereu în stoc şi alte 29.000 disponibile la comandă. În plus, toţi clienţii noştri pot beneficia de o serie de servicii ce îi pot ajuta în derularea proiectelor de construcţii, amenajări şi grădinărit. Dintre acestea, cel mai important este serviciul de consiliere profesionistă oferit de toţi angajaţii noştri. Acest lucru este posibil în primul rând datorită angajamentului pe care ni l-am luat de a pregăti atent întreaga noastră echipă din noul magazin".

Potrivit afirmaţiilor sale, întreaga suprafaţă a magazinului este de 23.000 de metri pătraţi. Aceasta cuprinde zone speciale precum zona de Grădină şi ZOO, cu o suprafaţă de 5.200 de metri pătraţi, şi cea de Drive In, ce ocupă 6.900 de metri pătraţi. În plus, clienţii magazinului dispun de 335 de locuri de parcare.

Urmând modelul celorlalte locaţii din reţea, magazinul din Cluj-Napoca va dispune de o multitudine de produse disponibile la raft. Astfel, departamentul de feronerie va cuprinde 9.500 de articole, în timp ce zona destinată instalaţiilor electrice şi corpurilor de iluminat va număra peste 600 de modele sub branduri precum Paulmann, Eglo, Philips şi marca proprie Flair, dar şi peste 200 km de cablu de diverse tipuri. De asemenea, noul magazin dispune şi de produse speciale pentru case inteligente, precum sisteme inteligente Yale, Eglo, Philips şi Flair.

"Departamentul deco din cadrul magazinului din Cluj-Napoca va fi foarte ofertant pentru clienţii noştri, fiind o sursă de inspiraţie în materie de culori şi texturi folosite în amenajarea locuinţelor. Astfel, clienţii vor avea de ales dintr-un sortiment bogat ce cuprinde peste 6.700 de metri liniari de perdele şi draperii, dar şi peste 5.600 de metri pătraţi de mochete şi peste 60.000 de litri de vopseluri", a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Mai mult de atât, sortimentul magazinului cuprinde şi peste 200 de modele de parchet, dar şi un departament vast dedicat prefabricatelor, cu peste 100 de modele de uşi de interior şi 30 de modele de uşi de exterior pe stoc, se menţionează în comunicat.

"Până la momentul deschiderii, la magazinul din Cluj-Napoca vor fi aduse nu mai puţin de 150 de camioane cu materiale de construcţii, astfel încât clienţii să aibă la dispoziţie toate produsele necesare îndeplinirii proiectelor lor", a subliniat Mugurel-Horia Rusu.

Potrivit sursei citate, departamentul Drive In Hornbach Cluj-Napoca oferă clienţilor toate materialele necesare construcţiei unei case sau realizării unui proiect de orice tip: izolaţii, gipscarton, ciment, şape, mortare, adezivi, tencuieli, ţiglă metalică, ceramică sau din beton, panouri sandwich, sisteme pluviale, canalizare, cărămidă, BCA, coşuri de fum, pavaje, betoniere, lemn pentru construcţii şi multe altele.

În ceea ce priveşte departamentul special dedicat produselor de grădină, acesta va cuprinde peste 500 de articole pentru amenajarea unei grădini aparte: pavaje, dale, borduri, jardiniere, elemente de gard, palisade. De asemenea, zona dedicată grădinii va oferi peste 600 de modele de ghivece de interior, 850 de ghivece de exterior, mai mult de 150 de tipuri de îngrăşăminte organice, minerale şi bio pentru plante, pomi fructiferi, arbuşti ornamentali şi un sortiment de 700 de seminţe de flori şi legume, dar şi o zonă cu grătare şi accesoriile aferente.

"Noul nostru magazin va cuprinde şi un sortiment mixt şi bogat de plante decorative de interior şi de exterior, numărând câteva sute de specii", a subliniat reprezentantul companiei.

Noul magazin Hornbach va avea şi un departament de ZOO şi acvaristică, cu o suprafaţă de peste 150 de metri pătraţi. Această zonă este dedicată cu precădere iubitorilor de animale şi cuprinde un sortiment de hrană pentru câini şi pisici cu peste 700 de articole şi o gamă dedicată acvaristicii, cu acvarii, hrană, soluţii de întreţinere a apei şi peste 2.000 de peşti din circa 200 de specii diferite.

Toate produsele disponibile în magazinul Hornbach din Cluj-Napoca provin atât de la furnizori internaţionali consacraţi, cât şi de la producători locali de renume. De asemenea, nu vor lipsi nici produsele sub mărcile proprii Hornbach.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb