Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare speciale

M.A.
Companii #Construcţii / 21 mai 2020

Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare speciale

Hornbach, retailer-ul local de materiale de construcţii şi grădinărit, lansează patru noi stiluri de amenajare a locuinţei, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România, a declarat: "Starea de bine şi întoarcerea la tot ceea ce este natural sunt unele dintre cele mai dorite lucruri astăzi. Casa trebuie să fie, dincolo de orice regulă de decorare, un cămin care să ofere familiei relaxarea de care are nevoie la finalul zilei. Tocmai din acest motiv, propunem clienţilor noştri patru stiluri de amenajare create perfect pentru a răspunde acestei nevoi. De asemenea, le oferim acestora tot ceea ce au nevoie pentru a transforma casa în acasă. De la pardoseli diverse, tencuieli şi tapet în nuanţe variate, până la materiale textile şi decoraţiuni deosebite, toate pot fi găsite în magazinele noastre".

Astfel, potrivit afirmaţiilor sale, stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon sunt Happy Hours, Botanical Beauty, Take it Easy şi Back to Nature.

" Happy Hours are la bază nuanţe de verde pal, bleu, roz pudrat sau orange pal. Combinaţia dintre acestea, alături de decoraţiuni de inspiraţie florală, au rolul de a aduce permanent zâmbetul pe buze şi de a crea percepţia unei vieţi pline de veselie.", arată comunicatul.

De asemenea, sugestia de ambient Botanical Beauty îmbină perfect confortul şi comoditatea, reprezentând întoarcerea la rădăcini, la natură, la tot ceea ce este veritabil.

"Botanical Beauty îşi exprimă puterea prin culorile propuse. Nuanţele puternice de verde se îmbină în perfectă armonie cu cele blânde de gri, creând un echilibru primordial. Noul stil propus de Hornbach este dominat şi de prezenţa plantelor amplasate în zonele cheie ale încăperilor pentru a oferi senzaţia de relaxare pe care doar natura o poate aduce. ", transmit reprezentanţii companiei.

Totodată, sursa citată precizează că, stilul de amenajare Take it Easy propus de Hornbach, se diferenţiază mai ales prin mixul de culori creat special pentru a alinta simţurile. Combinaţia de nuanţe de scorţişoară, şofran, miere şi tonurile de roşu sau coral fac interiorul confortabil.

Stilul Back to Nature îşi doreşte să aducă fiecare element natural mai aproape şi să îl integreze în cât mai multe colţuri ale casei. De altfel, întoarcerea la natură creează invariabil o stare de bine. Propunerea Hornbach are la bază nuanţe de maro şi crem, creând o senzaţie de luminos şi tandru. Mai mult de atât, prezenţa lemnului natur în cele mai multe elemente de mobilier este un alt aspect ce diferenţiază acest tip de decorare. De asemenea, în prim plan sunt aduse utilitatea şi longevitatea inspirate de natură.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb