Hotelul Mercure va fi inaugurat anul viitor în Timişoara

A.T.
Ziarul BURSA #Companii / 3 octombrie 2018

Hotelul Mercure va fi inaugurat anul viitor în Timişoara

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, deschide primul său hotel în Timişoara anul viitor, în urma semnării unui acord de franciză pentru un hotel Mercure cu partenerul său local şi investitorul S.C. PANERACONS I&I S.R.L.

Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis, a declarat: "În conformitate cu strategia Orbis, consolidăm şi mai mult poziţia noastră de lider în România prin extinderea dinamică a reţelei noastre de hoteluri sub brandurile AccorHotels, nu numai în capitală, ci şi în principalele oraşe regionale precum Timişoara. Odată cu deschiderea Mercure Timişoara, în parteneriat cu S.C. PANERACONS I&I S.R.L., extindem în continuare portofoliul de hoteluri pe care îl oferim clienţilor noştri în toată ţara, care numără în prezent 11 hoteluri existente, de la segmentele upscale la cele economice, şi are deja 6 hoteluri în curs de dezvoltare".

Hotelul nou construit, care va oferi 60 de camere, este situat în vecinătatea centrului oraşului Timişoara, al doilea oraş ca mărime din România, şi Capitala Europeană a Culturii în anul 2021. Clădirea va fi responsabilă faţă de mediul înconjurător, respectând cerinţele de performanţă ale standardului de certificare BREEAM, nivelul Outstanding, au anunţat reprezentanţii companiei.

Ionuţ Iakab, CEO al Panera, a precizat: "Suntem mândri şi încrezători că, în cele din urmă, proiectul visat de compania noastră a devenit realitate, într-o perioadă de mare oportunitate pentru industria ospitalităţii din Timişoara. Suntem siguri că un hotel cu o înaltă calitate şi cu un brand de renume, cum este Mercure, va susţine proiectul turistic al oraşului nostru, Capitala Europeană a Culturii 202, şi va contribui la creşterea turismului în general. De asemenea, o altă provocare pentru noi a fost mobilizarea tuturor resurselor necesare, astfel încât să facem acest hotel prima clădire din România care va obţine certificarea Outstanding din partea BREEAM, cea mai înaltă clasificare în controlul clădirilor ecologice".

Bilge Demirer, director executiv, SME & Commercial Banking, Garanti Bank, partenerul financiar al AccorHotel, a precizat: "Hotelul Mercure din Timişoara este o altă dovadă a angajamentului nostru pe termen lung de a sprijini economia locală. Timişoara are un potenţial turistic ridicat, atât pentru petrecerea timpului liber, cât şi pentru afaceri, iar investiţiile în hoteluri de înaltă calitate, precum Mercure, vor contribui la creşterea veniturilor din turism. Garanti Bank finanţează în mod activ astfel de investiţii care contribuie la dezvoltarea economiei Românie"i.

Hotelul, a cărui deschidere este planificată pentru al doilea trimestru al anului 2019, se va alătura reţelei Mercure, brandul de tip midscale al AccorHotels, cunoscut şi recunoscut la nivel internaţional, ce oferă hoteluri diferite, inspirate local, numărând peste 770 de proprietăţi în 61 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb