HP crează mobilitate pentru monitoarele business

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 noiembrie 2009

HP a conceput un nou monitor LCD cu ecran lat, HP Compaq LA2405wg - cu diagonala de 24 inch şi un raport de 16 :10, care aduce o perspectivă completă asupra activităţii fiecărei aplicaţii, anunţă un comunicat al companiei.

Cu un consum energetic redus, de 35 de wati, noul ecran HP se adaptează oricărui spaţiu din birou - este disponibil în varianta gri şi negru şi cântăreşte 7,9 kg (cu stand).

În funcţie de propria înălţime şi de confortul dorit, fiecare utilizator îşi poate defini poziţia ecranului pe birou cu ajutorul reglajului de înclinare. Totodată, ecranul devine cu uşurinţă vertical, prin manevrarea pivotului special, adaptându-se, astfel, activităţilor realizate în fiecare moment. Mai mult, noul monitor permite un unghi de vizualizare de 160 grade pe orizontală şi 160 de grade pe verticală.

HP Compaq LA2405wg oferă o rată dinamică a contrastului de 3000 :1 şi o rezoluţie de până la 1920x1200 (16.7 milioane de pixeli), cu un timp de răspuns de 5ms. Totodată, noul LCD dispune de conectivitate îmbunătăţită, fiind prevăzut cu intrări DVI compatibile VGA şi HDCP şi cu DisplayPort şi portul USB integrat.

În continuarea eforturilor HP de a minimiza impactul tehnologiei asupra mediului, HP Compaq LA2405wg este certificat ENERGY STAR, are un rating EPEAT Gold, este certificat TCO 5.0, conţine ambalaje care utilizează materiale cu impact redus asupra mediului şi include un panou cu consum redus de energie. Totodată, sofware-ul HP Display LiteSaver de care beneficiază noul LCD permite programarea modului Repaus la ore prestabilite, contribuind la eliminarea remanenţei imaginii, reducerea substanţială a consumului de energie şi a costurilor, precum şi la extinderea duratei de viaţă a monitorului.

Monitorul este prevăzut cu un software utilitar - HP Display Assistant - care asigură protecţia împotriva furturilor şi permite reglarea monitorului, calibrarea culorilor şi gestionarea securităţii/resurselor, folosind protocolul Display Data Channel Command Interface (DDC/CI) de pe PC-ul la care este conectat. Producătorul oferă garanţie de 3 ani pentru componente, manoperă şi service la sediu, inclusiv pentru lumina de fundal.

Preţul recomandat este de 285 euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb