Huawei dezvăluie HUAWEI FreeBuds 4i

Comunicate de presă / 25 martie 2021

Huawei dezvăluie HUAWEI FreeBuds 4i

Huawei Consumer Business Group România anunţă lansarea celui mai nou model din seria HUAWEI FreeBuds pe piaţa din România, conform unui comunicat remis redacţiei.

HUAWEI FreeBuds 4i moştenesc funcţiile seriei HUAWEI FreeBuds, printre care se numără durata de viaţă a bateriei, calitatea sunetului şi tehnologia eficientă ANC.

Design-ul oval şi compact al căştilor HUAWEI FreeBuds 4i este inspirat de faimoasa plajă cu nisip negru din Islanda. Alături de variantele de culoare clasice - Ceramic White şi Carbon Crystal Black - va fi disponibilă, începând cu luna iunie, şi varianta Honey Red.

Cutia de încărcare a căştilor are dimensiunile ideale pentru a putea fi ţinută confortabil în palmă. În plus, HUAWEI FreeBuds 4i au trecut prin mii de teste de confort, adoptând un design care se potriveşte canalului auditiv, îmbunătăţind considerabil confortul la purtare pe termen lung.

Astfel, cu acest nou model, designerii Huawei vin în întâmpinarea utilizatorilor activi cu un design care asigură confort în mişcare - în timpul călătoriilor sau al deplasărilor, căştile fiind ideale pentru tineri, studenţi sau angajaţii în corporaţii. În plus, datorită tehnologiei audio Huawei avansate, HUAWEI FreeBuds 4i sunt capabile să ofere o experienţă audio perfectă, oricând şi oriunde.

Autonomie pentru o zi întreagă de muzică

Autonomia bateriei este un aspect esenţial pentru consumatori, astfel că HUAWEI FreeBuds 4i vin echipate cu o baterie generoasă, cu densitate mare de energie într-un cadru compact, oferind o durată de viaţă mai lungă într-un pachet mai mic.

Atunci când funcţia ANC este oprită, HUAWEI FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite şi de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal.

Atunci când ANC este activată, căştile pot oferi 7,5 ore de redare continuă a muzicii şi 5,5 ore de apel vocal. Mai mult, tehnologia de încărcare rapidă, lider în industrie, oferă 4 ore de redare audio după o încărcare de numai 10 minute. Astfel, în timpul petrecut pentru a bea un ceai sau o cafea sau într-o scurtă pauză şcolară, căştile se încarcă pentru 4 ore. Utilizatorii nu trebuie să-şi facă griji cu privire la nivelul bateriei atunci când nu au posibilitatea sau suficient timp la dispoziţie pentru a o încărca.

Calitate audio excelentă

Căştile HUAWEI FreeBuds 4i dispun de piese personalizate, incluzând drivere dinamice mari de 10 mm pentru o amplitudine mai mare, oferind o performanţă puternică a basului. Căştile vin şi cu o diafragmă compusă din polimer "PEEK+PU", flexibilă şi puternică, ce asigură sensibilitate ridicată şi un răspuns dinamic bogat, permiţându-le utilizatorilor să audă mai multe detalii ale sunetului. În acelaşi timp, structura excelentă de reducere a zgomotului produs de vânt asigură consistenţa efectelor sonore, pentru o experienţă de ascultare confortabilă.

HUAWEI FreeBuds 4i sunt concepute pentru a satisface cerinţele muzicale ale utilizatorilor pentru diferite tipuri de muzică. Echipa profesionistă de tuning a combinat diferite instrumente, ritmuri şi stiluri vocale pentru a regla calitatea audio, în aşa fel încât să se potrivească cu frecvenţa muzicii de înaltă calitate, oferind o ieşire audio echilibrată, potrivită pentru cerinţele zilnice ale majorităţii utilizatorilor.

Zgomot redus, sunet impecabil

HUAWEI FreeBuds 4i detectează zgomotul ambiental prin microfoane şi generează o undă sonoră inversă pentru a reduce zgomotul. Algoritmul de anulare a zgomotului vizează scenarii tipice cum precum un mall aglomerat, gălăgia din mijloacele de transport, o gară sau un birou pentru optimizarea ANC, oferindu-le utilizatorilor o experienţă eficientă de anulare a zgomotului.

În plus, HUAWEI FreeBuds 4i dispun şi de modul Awareness, permiţându-le utilizatorilor să audă ce se întâmplă în jur fără să scoată căştile. Prin simpla apăsare pe cască, HUAWEI FreeBuds 4i vor comuta automat între modurile Awareness şi Active Noise Cancellation.

Pentru a reduce interferenţele zgomotului ambiental în timpul apelurilor, HUAWEI FreeBuds 4i adoptă trei tehnologii anti-interferenţă, pentru o calitate superioară a apelului. Tehnologia exclusivă de filtrare cu fascicul permite microfoanelor să capteze cu precizie vocea utilizatorului. În plus, sistemul cu microfon dublu vine cu un design cu canal despicat pentru a reduce efectiv zgomotul vântului, iar tehnologia AI de reducere a zgomotului filtrează zgomotul suplimentar.

Detectare precisă a atingerii

Alături de calitatea audio perfectă, căştile HUAWEI FreeBuds 4i oferă o experienţă de interacţiune excelentă. Utilizatorii pot controla cu uşurinţă redarea muzicii sau apelurile vocale şi pot activa tehnologia de anulare a zgomotului prin atingere gestuală.

HUAWEI FreeBuds 4i, alături de toate celelalte modele de căşti din seria HUAWEI FreeBuds, sunt compatibile cu toate sistemele de operare, astfel că pot fi conectate cu uşurinţă la toate smartphone-urile care rulează iOS şi Android. La conectarea cu smartphone-ul, informaţiile legate de bateria căştilor şi de cutia de încărcare le vor fi afişate rapid utilizatorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb