Huawei Digital Power a lansat noua generaţie FusionCharge 40 kW DC Charging Module la EVS35

G.D.
Companii / 15 iunie 2022

Huawei Digital Power a lansat noua generaţie FusionCharge 40 kW DC Charging Module la EVS35

Huawei Digital Power a lansat noua generaţie FusionCharge 40 kW DC Charging Module la cea de-a 35-a ediţie a Simpozionului şi Expoziţiei Internaţionale pentru Vehicule Electrice (EVS35), conform unui comunicat remis redacţiei. Se preconizează că acest modul de încărcare fiabil, cu zgomot redus şi eficienţă ridicată va deveni nucleul instalaţiilor de încărcare a vehiculelor electrice (VE), astfel încât utilizatorii să se bucure de o experienţă de încărcare mai bună, în timp ce operatorii şi transportatorii economisesc costurile de exploatare şi întreţinere a instalaţiei de încărcare.

Care sunt caracteristicile de bază ale noii generaţii de module de încărcare DC de 40 kW de la Huawei FusionCharge

Performanţă: Tehnologiile de înveliş şi de izolare asigură o funcţionare fiabilă pe termen lung în medii dificile, cu o rată anuală de defecţiune de mai puţin de 0,2%. În plus, produsul suportă O&M inteligent şi actualizarea la distanţă prin intermediul OTA (over the air), eliminând necesitatea vizitelor la faţa locului.

Eficient: Produsul este cu 1% mai eficient decât media din industrie. Dacă o baterie de încărcare de 120 kW este echipată cu modulul de încărcare de la Huawei, se pot economisi aproximativ 1140 kWh de energie electrică în fiecare an.

Silenţios: Modulul de încărcare de la Huawei este cu 9 dB mai silenţios decât media din industrie. Atunci când detectează temperaturi reduse, ventilatorul ajustează automat viteza pentru a reduce zgomotul, ceea ce îl face potrivit pentru zonele sensibile la zgomot.

Versatil: Clasificat EMC clasa B, modulul poate fi instalat în zone rezidenţiale. În acelaşi timp, gama sa largă de tensiuni permite încărcarea pentru diferite modele de vehicule.

Potrivit sursei citate, în cadrul lansării, Huawei Digital Power şi-a împărtăşit viziunea de integrare a electronicii de putere şi a tehnologiilor digitale pentru a oferi utilizatorilor de vehicule electrice o experienţă de încărcare mai bună. De asemenea, Huawei contribuie la construirea unor reţele de încărcare mai ecologice şi mai eficiente, care pot evolua fără probleme către nivelul următor, stimulând o adoptare mai rapidă a vehiculelor electrice.

Peng Jianhua, preşedintele Huawei Digital Power Intelligent Charging Business, a declarat: "În campania noastră de reducere a emisiilor din sectorul transporturilor, Huawei Digital Power speră să colaboreze cu partenerii din industrie şi să promoveze modernizarea instalaţiilor de încărcare. Oferim tehnologii de bază, module de bază şi soluţii de platformă integrate de sisteme fotovoltaice, de stocare şi de încărcare pentru un viitor mai bun şi mai verde."

Huawei oferă, de asemenea, un portofoliu complet de soluţii de încărcare adaptate la diverse scenarii. În cadrul evenimentului, Huawei a prezentat soluţia sa rezidenţială all-in-one care combină fotovoltaice, stocare de energie şi dispozitive de încărcare, subliniază sursa citată.

Sectorul transporturilor produce aproximativ 25% din totalul emisiilor de carbon la nivel mondial. Pentru a reduce aceste emisii, electrificarea este esenţială. Potrivit Agenţiei Internaţionale pentru Energie (AIE), vânzările de vehicule electrice (inclusiv vehicule complet electrice şi vehicule hibride) la nivel mondial au ajuns la 6,6 milioane în 2021. În acelaşi timp, UE şi-a stabilit un obiectiv ambiţios de zero emisii de dioxid de carbon până în 2050, urmărind să renunţe la vehiculele pe bază de combustibili fosili până în 2035.

Reţelele de încărcare vor fi o infrastructură esenţială pentru a face ca vehiculele electrice să devină mai accesibile şi mai răspândite. În acest context, utilizatorii de vehicule electrice au nevoie de reţele de încărcare mai bune, care să le fie disponibile oriunde. Între timp, operatorii instalaţiilor de încărcare caută modalităţi de a conecta fără probleme reţelele de încărcare la reţeaua electrică. Aceştia au nevoie, de asemenea, de produse sigure, fiabile şi eficiente pentru a minimiza costurile de exploatare a instalaţiilor pe durata ciclului de viaţă şi pentru a maximiza veniturile.

Huawei Digital Power dezvoltă tehnologii inovatoare prin integrarea electronicii de putere şi a tehnologiilor digitale, folosind biţi pentru a gestiona waţi. Scopul său este de a realiza sinergia dintre vehicule, instalaţiile de încărcare şi reţelele electrice, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb